Τι πλακάκια να βάλω στο μπάνιο μου στη σοφίτα;

Τι πλακάκια να βάλω στο μπάνιο μου στη σοφίτα; http://www.houzz.com/photos/822273/Hawley-Court-Project-traditional-bathroom-other

Ερώτηση αναγνώστριας

“Θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας για ένα μπάνιο που έχω σε σοφίτα με οροφή από εμφανή ξυλεία στο φυσικό χρώμα. Θέλω να βάλω πλακάκια τύπου πέτρα, αλλά προβληματίζομαι αν πρέπει να είναι άλλο χρώμα το δάπεδο από τους τοίχους ή όχι??!!” Γλυκερία

Η άποψη μας

Η επιλογή εξαρτάται από το μέγεθος του χώρου, αλλά κυρίως από το ύψος του και το φυσικό χρώμα του ξύλου της οροφής. Αν είναι ανοιχτόχρωμο θα μπορούσατε να επιλέξετε διαφορετικό χρώμα πλακάκια σε τοίχους και σκουρότερο δάπεδο.

Αν το ξύλο της οροφής είναι σκούρο, διαλέξτε το ίδιο πλακάκι σε τοίχους και δάπεδο, κατά προτίμηση ανοιχτόχρωμο. Μπορείτε να συνδυάσετε πλακίδια διαφορετικού μεγέθους ίδιας απόχρωσης.

Επίσης προσανατολιστείτε σε πλακίδια που έχουν όψη λαξεμένης πέτρας και όχι ακατέργαστης, που δημιουργούν χαλαρότερη ατμόσφαιρα σε ένα μπάνιο σοφίτας.

Αν ο χώρος το επιτρέπει, προσθέστε λίγα φυσικά βότσαλα σε κατάλληλα σημεία για να προσδώσετε αίσθηση spa στο μπάνιο σας.

www.greenable.net

www.chinatilescompany.com

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved