Τί ύφασμα να διαλέξω αν οι κουρτίνες είναι διαφορετικές (πχ. συρόμενη κουρτίνα και πακέτο);

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

curtains different question

Ερώτηση αναγνώστριας:

"Το σαλόνι μου έχει δύο μπαλκονόπορτες και ένα παράθυρο. Στις μπαλκονόπορτες σκέφτομαι να βάλω κουρτίνες ή πάνελ και στο παράθυρο να κρεμάσω ένα πακέτο. Ανυσηχώ μήπως το πακέτο δεν ταιριάζει με τις κουρτίνες. Θα πρέπει να έχουν (η κουρτίνα και το πακέτο) το ίδιο ύφασμα;"

Η απάντησή μας:

Για να ταιριάζουν τα διαφορετικά είδη κουρτινών μεταξύ τους, μπορείτε να κάνετε τα εξής:

  • Να επιλέξετε το ίδιο ύφασμα (στο σχέδιο, στο χρώμα και στην ποιότητα) τόσο για τις συρόμενες κουρτίνες όσο και για τις κουρτίνες ρομάν (πακέτο).

κουρτινα ρομαν υφασμα ριγε

 

  • Να επιλέξετε ένα ύφασμα με σχέδιο και δίχρωμία ή και πολυχρωμία (για παράδειγμα με ρίγες) και με αυτό να ράψετε τις συρόμενες κουρτίνες που καταλαμβάνουν μεγάλη επιφάνεια και κυριαρχούν στο χώρο.

Για το πακέτο, μπορείτε να επιλέξετε ένα μονόχρωμο ύφασμα. Όμως, το χρώμα του υφάσματος θα πρέπει να υπάρχει και στο ύφασμα των κουρτινών (δηλαδή στο ύφασμα με τις ρίγες).

ύφασμα κουρτίνας

 

Σχόλια  

 
-1 # βικη 17-10-2014 20:41
έχω στο σαλόνι δύο μπαλκονόπορτες και δύο μικρά παράθυρα που τα χωρίζει το τζάκι. πρέπει να βάλω ίδια κουρτινόξυλα σε όλα??? στις μπαλκονόπορτες διάλεξα ένα φ15, στα μικρά παράθυρα όμως δεν θα δείχνει μεγάλο το φ25????
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
0 # suzan design 20-10-2014 17:48
Φυσικά και μπορείς να βάλεις διαφορετικά κουρτινόξυλα. Ωστόσο, καλό είναι να βάλεις τα ίδια κουρτινόξυλα στα παράθυρα και τα ίδια στις μπαλκονόπορτες.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
0 # Λυδια 29-11-2014 14:54
Θα πάω σε καινούριο σπίτι το οποίο εχει γυψινα με σιδηροδρομους. Εχω τα κουρτινοξυλα απο το παλιό. Για να μην αγοράζω κουρτίνες, θα ήταν πολύ αάσχετο και άσχημο να τοποθετήσω τα κουρτινοξυλα κατω απο τα γυψινα?
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Διαφήμιση

Άλλα σχετικά άρθρα

2015-09-17-08-05-01Καλησπέρα κ συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνετε,. χρειάζομαι τη βοήθεια σας, έχω ένα κρεβάτι δερμάτινο καπιτονέ με ψηλό κεφαλάρι δεξιά μπαλκονόπορτα και αριστερά ντουλάπες λευκές, τον τοίχο στο κεφαλάρι σκέφτομαι να τον κάνω Στούκο Βενετσιάνο γκρι και τους υπόλοιπους τοίχος ένα γκρι μπεζ. Τουαλέτα...
«Θα ήθελα να ρωτήσω τι χρώμα κουρτίνες να βάλω στο σαλόνι μου. Επειδή έχω πολλά άσχετα χρώματα νομίζω δυσκολεύομαι αρκετά. Έχω 1 γκρι καναπέ, 1 πορτοκαλί καναπέ, 2 βιβλιοθήκες σκούρο καφέ , 1 βιβλιοθήκη λεύκη, 1 τραπεζάκι λευκό και ένα τραπέζι με τζαμί και ινοξ πόδια. Θα ταίριαζαν βυσσινί? Η προτείνετε...
2015-05-07-08-32-08Η ηλιοπροστασία αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο της αρχιτεκτονικής, όχι μόνο για τις χώρες με μεγάλη ηλιοφάνεια, όπως οι Μεσογειακές αλλά και για τις βόρειες χώρες.
2011-11-06-16-38-27Η τοποθέτηση σκιάστρων στα παράθυρα μειώνει την κατανάλωση ενέργειας
Διαφήμιση

Τελευταίες απαντήσεις

Τι χαλί και ριχτάρια να συνδυάσω σε μαύρο σαλόνι;
Πώς να τοποθετήσω τα είδη υγιεινής στο μπάνιο μου;
Πώς να διαμορφώσω ένα πολύ μικρό μπάνιο για να είναι λειτουργικό;
“Θα ήθελα να ρωτήσω τι χρώμα κουρτίνα και πακέτο ρόμαν να βάλω σε ενιαίο χώρο (40τμ.) σαλοκουζίνας. Η κουζίνα είναι σε καφέ δρυς, το πλακάκι δαπέδου μπεζ και οι καναπέδες 2 θέσιος και 3 θέσιος σε αλέκιαστο μπεζ. Τραπεζαρία και μπουφές δεν υπάρχουν ακόμα, επίσης χρώμα τοίχου δεν επέλεξα Θέλω να φωτίσω το...
Featured Links:
Διαφήμιση

Banner συνεργατών

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χειροτεχνίες για παιδιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Google+