Τι χρώμα να βάψω την είσοδο του διαμερίσματος μου;

Ερώτηση αναγνώστριας

“Θέλω τη βοήθεια σας.....ανοίγοντας την πόρτα εισόδου βλέπουμε τοίχο (διάδρομος), ο οποίος συνδέεται ενιαία με σαλονοτραπεζαρία. Είναι βαμμένα σε βανίλια με νεοκλασικά έπιπλα σε καρυδί χρώμα. Στην είσοδο θέλω να βάλω μια λευκή κονσόλα. Τι χρώμα μπορώ να βάψω την είσοδο, ώστε να διαχωριστεί όμορφα από την σαλονοτραπεζαρία και να ταιριάζει με την κονσόλα? Σας ευχαριστώ πολύ!” Χριστίνα

Η άποψη μας

Η επιλογή χρώματος για το χώρο της εισόδου εξαρτάται και από άλλα στοιχεία του χώρου, όπως το μέγεθος του, η φωτεινότητα και το δάπεδο του.

Αναφέρετε νεοκλασικά έπιπλα στο χώρο και το χρώμα των τοίχων (βανίλιας).

Με βάση αυτά τα δεδομένα αναζητούμε απόχρωση από τη νεοκλασική παλέτα χρωμάτων, που περιλαμβάνει απαλούς τόνους του γαλάζιου, του γκρίζου, του μωβ. Είναι τα χρώματα που αναδεικνύουν τα έπιπλα και δίνουν αίσθηση ευρυχωρίας και φωτεινότητα στους χώρους και συγχρόνως συνδυάζονται αρμονικά με το χρώμα της βανίλιας.

Προτείνουμε μία απαλή απόχρωση του μωβ ή του γαλάζιου. Οι αποχρώσεις αυτές συνδυάζονται με τη βανίλια, δίνουν φωτεινότητα στο χώρο και συγχρόνως φοντάρουν εξαιρετικά τη λευκή κονσόλα.

Συμπληρωματικά προτείνουμε καθρέπτη πάνω από την κονσόλα για φωτεινότητα, ευρυχωρία και πληρότητα στη διακόσμηση του χώρου.

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved