Τι χρώμα να διαλέξω για τον τοίχο πάνω από τα πλακάκια του μπάνιου μου;

Τι χρώμα να διαλέξω για τον τοίχο πάνω από τα πλακάκια του μπάνιου μου; https://www.houzz.com/photos/101712/Los-Altos-Bathroom-traditional-bathroom-san-francisco

Ερώτηση αναγνώστριας

“Θα ήθελα την βοήθεια σας για ένα θέμα που με απασχολεί καιρό και μένω αναποφάσιστη. Το μπάνιο μου έχει γκρι πλακάκια δαπέδου και λευκά πλακάκια που φτάνουν μέχρι την μέση του τοίχου. Τι χρώμα θα μπορούσα να βάψω τον τοίχο που υπολείπεται? (ο καθρέπτης είναι ασημί σε baroque στυλ πλαισιωμένος από αντίστοιχες απλίκες και τα είδη υγιεινής λευκά). Ευχαριστώ εκ των προτέρων!”. Άρτεμις

Η άποψη μας

Η επιλογή χρώματος στον τοίχο πάνω από τα λευκά πλακάκια εξαρτάται από το μέγεθος και τη φωτεινότητα του μπάνιου σας, όπως επίσης και από την προτίμηση σας σε ανοιχτόχρωμες ή σκούρες αποχρώσεις.

Αν το μπάνιο σας έχει μικρό μέγεθος και δεν έχει φυσικό φωτισμό (παράθυρο), είναι προτιμότερο να κινηθείτε σε τόνους του λευκού, κρεμ, ανοιχτού πράσινου.

Μεγαλύτερο μπάνιο μπορεί να βαφεί σε σκουρότερους τόνους του γκρι ή του μπλε.

Ανοιχτές ή σκούρες οι αποχρώσεις αυτές συνδυάζονται αρμονικά με τα πλακίδια δαπέδου και τοίχου, τα λευκά είδη υγιεινής και τον καθρέπτη με τις απλίκες.

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved