Τί πίνακα ζωγραφικής να επιλέξω;

Ερώτηση αναγνώστριας:

"Καλημέρα σας! θα ήθελα μερικές πληροφορίες για το σαλόνι μου. Έχω καναπέ γκρι ανοιχτό και γκρι-μαύρα μαξιλάρια. Η εσωτερική κουρτίνα σου σαλονιού είναι γκρι ανοιχτή και η εξωτερική πιο χοντρή γκρι-μαύρο. Τα έπιπλα του σπιτιού είναι απόχρωση wenge. Θα ήθελα να βάλω έναν πίνακα πάνω από την τραπεζαρία μου. Τι χρώματα ταιριάζουν για να πάρω τον πινάκα και να φωτίσει λίγο ο χώρος. Έχω σκεφτεί να βάλω μωβ αποχρώσεις. Περιμένω την βοήθεια σας!! ευχαριστώ πολύ!"

Η απάντησή μας:

Αν καταλάβαμε καλά, θέλετε να τοποθετήσετε έναν πίνακα ζωγραφικής στο χώρο της τραπεζαρίας. Λοιπόν, τα έργα ζωγραφικής επιλέγονται πρωτίστως με βάση το προσωπικό σας γούστο και δευτερευόντως με βάση το γενικότερο ύφος του σπιτιού σας. 'Ετσι για παράδειγμα, αν το σπίτι σας έχει σύγχρονη διακόσμηση τότε το έργο είναι προτιμότερο να είναι σύγχρονο (αλλά και αυτό δεν είναι απόλυτο).

Επίσης, τα χρώματα του ζωγραφικού πίνακα δεν είναι απαραίτητο να ταιριάζουν με κάποιο άλλο στοιχείο του σπιτιού. Οι πίνακες ζωγραφικής και ειδικά τα χρώματά τους, είναι ίσως το μοναδικό στοιχείο μέσα σε ένα χώρο που μπορούν να επιλέγονται με ανεξάρτητα κριτήρια (προσωπική αισθητική, καλλιτεχνική αξία, κτλ).

Τα πάντα εξαρτώνται από την προσωπική σας αισθητική και τη ψυχολογία σας. Αγοράστε ένα έργο που σας αρέσει πραγματικά, ακόμα και αν έχετε αμφιβολίες για το πως θα δείχνει στο χώρο.

Τώρα, ο χώρος σας είναι ουδέτερος, σκοτεινός, ίσως και βαρύς, τότε μπορείτε να επιλέξετε έναν πίνακα με ανάλαφρη και αισιόδοξη θεματολογία, όπου κυριαρχούν τα φωτεινά χρώματα.

Σχετικά Άρθρα

  • Τι χρώμα κουρτίνες να βάλω στην κρεβατοκάμαρα; Μπορώ να βάλω πίνακα πάνω από το κεφαλάρι; Τι χρώμα κουρτίνες να βάλω στην κρεβατοκάμαρα; Μπορώ να βάλω πίνακα πάνω από το κεφαλάρι;

    Ερώτηση αναγνώστριας:

    Καλησπέρα κ συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνετε,. χρειάζομαι τη βοήθεια σας, έχω ένα κρεβάτι δερμάτινο καπιτονέ με ψηλό κεφαλάρι δεξιά μπαλκονόπορτα και αριστερά ντουλάπες λευκές, τον τοίχο στο κεφαλάρι σκέφτομαι να τον κάνω Στούκο Βενετσιάνο γκρι και τους υπόλοιπους τοίχος ένα γκρι μπεζ. Τουαλέτα καθρέφτη και κομοδίνα δεν έχω βρει ακόμα, Τι χρώμα κουρτίνες πάνε, και πάνω από το κεφαλάρι μπορώ να βάλω πίνακα; Το δάπεδο είναι ξύλινο. Σας στέλνω το κρεβάτι για να πάρετε μια ιδέα.

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved