Μπέλα Λουλουδάκη: κοσμήματα για απαιτητικά γούστα στο de Padova, κατά τη διάρκεια της Design Week στο Μιλάνο

Κοσμήματα για τους περίεργους είναι το όνομα της συλλογής που η Ελληνίδα αρχιτεκτόνισσα και σχεδιάστρια Μπέλα Λουλουδάκη παρουσιάζει ως πρεμιέρα στο De Padova showroom στο Μιλάνο.

Ένας υπέροχος χώρος για το ιταλικό ντεμπούτο της πολυτάλαντης Αθηναίας αρχιτεκτόνισσας, όπου η φημισμένη εμπορική φίρμα Corso Venezia αφιερώνει στην συλλογή κοσμημάτων της το χώρο μέσα στον τομέα των αντικειμένων της, καθ 'όλη τη διάρκεια της εβδομάδας του Salone Internazionale del Mobile di Milano.

Απτή και πολύχρωμη, η συλλογή προέρχεται από την εν σειρά σύνθεση ενός στοιχείου: ένας κεραμικός σωλήνας που επιτρέπει ατελείωτες τυπικές και χρωματικές συνθέσεις. Το αποτέλεσμα είναι ένα γεωμετρικό μοτίβο που υποστηρίζει την ανατομία του φέροντος.

Η χρήση του χρώματος είναι απαραίτητη: σοφιστικέ χρωματικοί συνδυασμοί, διεισδύοντας στο σχέδιο, μολύνουν την ομοιόμορφη αυστηρότητα του πλέγματος μέσω ασύμμετρων ντεκόρ.

Κάθε κεραμικό στοιχείο είναι είτε επικαλυμμένο με ένα στρώμα χρώματος ή εμβαπτισμένο σε χρυσό, μετά από προληπτικό λουτρό χαλκού και αργύρου. Μια αυστηρά χειροποίητη διαδικασία, ίση με την συναρμολόγηση των σωλήνων, που επιτρέπει συνεχείς αποκλίσεις κατά τη διάρκεια της εργασίας σε εξέλιξη, κάνοντας κάθε προϊόν μοιάζει με ένα μοναδικό κομμάτι.

Με την ευκαιρία του Love Nest, το βραχιόλι, αντιπροσωπευτικό κομμάτι της συλλογής της Μπέλας Λουλουδάκη θα παρουσιαστεί σε μια ειδική περιορισμένη έκδοση στο de Padova Red Shade.

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved