Μπέλα Λουλουδάκη: κοσμήματα για απαιτητικά γούστα στο de Padova, κατά τη διάρκεια της Design Week στο Μιλάνο

ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ

LOULOUDAKI FOLDED ANGEL STAR

Κοσμήματα για τους περίεργους είναι το όνομα της συλλογής που η Ελληνίδα αρχιτεκτόνισσα και σχεδιάστρια Μπέλα Λουλουδάκη παρουσιάζει ως πρεμιέρα στο De Padova showroom στο Μιλάνο.

Ένας υπέροχος χώρος για το ιταλικό ντεμπούτο της πολυτάλαντης Αθηναίας αρχιτεκτόνισσας, όπου η φημισμένη εμπορική φίρμα Corso Venezia αφιερώνει στην συλλογή κοσμημάτων της το χώρο μέσα στον τομέα των αντικειμένων της, καθ 'όλη τη διάρκεια της εβδομάδας του Salone Internazionale del Mobile di Milano.

BELA LOULOUDAKI ANGEL STARσκουλαρίκια 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Απτή και πολύχρωμη, η συλλογή προέρχεται από την εν σειρά σύνθεση ενός στοιχείου: ένας κεραμικός σωλήνας που επιτρέπει ατελείωτες τυπικές και χρωματικές συνθέσεις. Το αποτέλεσμα είναι ένα γεωμετρικό μοτίβο που υποστηρίζει την ανατομία του φέροντος.

Η χρήση του χρώματος είναι απαραίτητη: σοφιστικέ χρωματικοί συνδυασμοί, διεισδύοντας στο σχέδιο, μολύνουν την ομοιόμορφη αυστηρότητα του πλέγματος μέσω ασύμμετρων ντεκόρ.

κολιέ από κεραμικά στοιχείακολιέ από κεραμικές χάντρες 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κάθε κεραμικό στοιχείο είναι είτε επικαλυμμένο με ένα στρώμα χρώματος ή εμβαπτισμένο σε χρυσό, μετά από προληπτικό λουτρό χαλκού και αργύρου. Μια αυστηρά χειροποίητη διαδικασία, ίση με την συναρμολόγηση των σωλήνων, που επιτρέπει συνεχείς αποκλίσεις κατά τη διάρκεια της εργασίας σε εξέλιξη, κάνοντας κάθε προϊόν μοιάζει με ένα μοναδικό κομμάτι.

βραχιόλικολιέ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με την ευκαιρία του Love Nest, το βραχιόλι, αντιπροσωπευτικό κομμάτι της συλλογής της Μπέλας Λουλουδάκη θα παρουσιαστεί σε μια ειδική περιορισμένη έκδοση στο de Padova Red Shade.

info

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Featured Links:
Διαφήμιση

Banner συνεργατών

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χειροτεχνίες για παιδιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Google+