Εικαστικές εγκαταστάσεις στον εσωτερικό χώρο

ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ

elena1a

Από την Elena Manferdini 

γράφει η Ιφιγένεια Κωτίτσα

φοιτήτρια αρχιτεκτονικής

H Elena Manferdini (atelier manferdini) είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη δημιουργός που έχει ξεχωρίσει για τις ευφάνταστες αρχιτεκτονικές της δημιουργίες, για τις εικαστικές εγκαταστάσεις αλλά και για τα προϊόντα τα οποία έχει σχεδιάσει. Το έργο της ξεδιπλώνεται σε ποικίλες κλίμακες και μεγέθη, ενώ η δημιουργός θεωρεί ότι η τέχνη μπορεί να συμμετέχει μαζί με ένα ευρύ φάσμα διεπιστημονικών εξελίξεων στην εξέλιξη του πολιτισμού.

αρχιτεκτονική και τέχνη

Η Elena Manferdini σπούδασε πολιτικός μηχανικός (Μπολόνια, Ιταλία) και στη συνέχεια έλαβε μαστερ Αρχιτεκτονικής και Αστικού Σχεδιασμού (Καλιφόρνια, Λος Άντζελες (UCLA)). Το 2004 ίδρυσε το Atelier Manferdini, μια εταιρία σχεδιασμού με έδρα το Λος Άντζελες.

εικαστικά, εγκαταστάσεις αρχιτεκτονική

Η δημιουργός έχει συνεργαστεί με γνωστές εταιρείες όπως με τις Swarovski, Sephora, Driade, MTV, Fiat, Nike, Alessi, Ottaviani, Moroso, Valentino, Arktura και Lerival. 

αρχιτεκτονικές εγκαταστάσεις

Περισσότερες πληροφορίες:http://www.ateliermanferdini.com/

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Διαφήμιση

Άλλα σχετικά άρθρα

kelly-dimopouloy-autoxeireΜια σειρά εικαστικών έργων εμπνευσμένη από τις κούκλες των μάγιας..... αλλά κυρίως από την άρνηση τους να διώχνουν τις σκοτούρες μακριά.
Διαφήμιση
Featured Links:
Διαφήμιση

Banner συνεργατών

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χειροτεχνίες για παιδιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Google+