Καλοριφέρ μπάνιου- πετσετοκρεμάστρες

ΕΠΙΠΛΑ & ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

archiband_bisque_introΗ αίσθηση της ζεστής πετσέτας μετά από ένα μπάνιο, ιδιαίτερα τους κρύους μήνες του χειμώνα, είναι σίγουρα μια μοναδική απόλαυση.

 

 

 

 

 

 
Εικονιζόμενο προϊόν: Archibald/ Bisque 

Για το λόγο αυτό, η τοποθέτηση καλοριφέρ στο μπάνιο, τα οποία λειτουργούν και ως θέσεις για τις πετσέτες αποτελεί μια ελκυστική επιλογή. Όσον αφορά τα προϊόντα που διατίθενται στην αγορά, αυτά υπάρχουν σε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων, υλικών και χρωμάτων. Για παράδειγμα κυκλοφορούν θερμαντικά σώματα αλουμινίου, inox, χρωμίου, σε δυναμικές καμπύλες μορφές ή σε αυστηρά γεωμετρικά σχήματα, σε μοντέρνο ή κλασσικό στυλ. Άλλωστε, τα περισσότερα από αυτά τα καλοριφέρ είναι σχεδιασμένα από έμπειρους βιομηχανικούς σχεδιαστές για λογαριασμό γνωστών εταιρειών.

ομορφο καλοριφερ

Εικονιζόμενο προϊόν: BDO13 / Antrax IT design 

Τα καλοριφέρ/ πετσετοκραμάστρες τοποθετούνται οπουδήποτε στο μπάνιο, είτε διακριτικά, είτε σε κεντρικό σημείο, ώστε να συμμετέχουν στη γενική οργάνωση του χώρου. Αποδοτικότερη θέση είναι η τοποθέτηση τους στον ψυχρότερο εξωτερικό τοίχο του μπάνιου, ή κοντά στο παράθυρο του μπάνιου, εφόσον υπάρχει.

καλοριφερ μοντερνο

Εικονιζόμενο προϊόν: Bow fronted towel Radiator / Bisque

Ο ρόλος τους είναι διπλός, καθώς από τη μία μεριά εφοδιάζουν τους χρήστες με ζεστές πετσέτες και από την άλλη αποτελούν ένα θερμαντικό σώμα.

ιδέες για καλοριφερ


Εικονιζόμενο προϊόν: Chime/ Bisque 

Κατά την επιλογή τους πρέπει να προσέξετε το μέγεθος τους, ώστε να είναι ανάλογο του μεγέθους του μπάνιου (ένα μικρό σώμα δεν επαρκεί για ένα μεγάλο μπάνιο, ενώ ένα μεγάλο σώμα θα υπερθερμάνει δυσάρεστα ένα μικρό μπάνιο).

ιδεες για καλοριφερ


Εικονιζόμενο προϊόν: Olga tower radiator / Bisque 

Σε κάθε περίπτωση ένα ιδιαίτερο θερμαντικό σώμα στο μπάνιο θα δώσει αμέσως χαρακτήρα στο χώρο. 

καλοριφερ πετσετοκρεμαστρα

Εικονιζόμενο προϊόν: TREO/ Antrax IT design / Σχεδιαστής:  Andrea Crosetta

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Διαφήμιση

Άλλα σχετικά άρθρα

radiatos-multiple-usesΑρκετοί βιομηχανικοί σχεδιαστές αντιμετωπίζουν το καλοριφέρ ως μια ακόμα σχεδιαστική πρόκληση, ως ένα ακόμα αντικείμενο που μπορεί να μετατραπεί σε αντικείμενο υψηλού design....
2012-02-09-09-07-17θα ήθελα να ρωτήσω, σε πόσα εκατοστά πάνω από το καλοριφέρ μπορεί να τοποθετηθεί ένα ράφι, έτσι ώστε ούτε να μειωθεί η θερμαντική του απόδοση, ούτε να καταστραφεί το ίδιο το...
Διαφήμιση
Featured Links:
Διαφήμιση

Banner συνεργατών

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χειροτεχνίες για παιδιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Google+