Φωτιστικά οροφής απο την dab

ΕΠΙΠΛΑ & ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

φωτιστικο, φωτιστικο οροφης, κρεμαστα φωτιστικα, φωτιστικα designΑκόμα και αν δεν γνωρίζετε την ισπανική εταιρεία dab, σίγουρα έχετε δεί κάποια απο τα φωτιστικά της και σίγουρα δεν σας πέρασαν απαρατήρητα.

 

 

 

 

 

 

 

Η εταιρεία dab, ασχολείται αποκλειστικά με τον σχεδιασμό και την παραγωγή φωτιστικών. Ένα απο τα δυνατά της σημεία αποτελεί ο σχεδιασμός κρεμαστών φωτιστικών οροφής. Το decobook.gr ξεχώρισε και σας παρουσιάζει μερικά απο τα καλύτερα 'κομμάτια' της συλλογή των φωτιστικών οροφής.

Το φωτιστικό DEAR EDI s

Εμπνευσμένο απο τον εφευρέτη των λαμπτήρων πυρακτώσεων Thomas Edison. Είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και όχι από γυαλί, ενώ μια μικρή οπή στο κάτω μέρος του «λαμπτήρα» στέλνει την ακτίνα φωτός προς τα κάτω.

μοντερνα φωτιστικα, μεταλλικα φωτιστικα, φωτιστικα απο μεταλλο
Το φωτιστικό DECO si/sii

Κατασκευασμένο απο μέταλλο και γυαλί. Μας άρεσε η απλότητα του σχεδιασμού και η ειλικρίνειά του καθώς δεν καλύπτει τον λαμπτήρα αλλά τον αφήνει 'γυμνό' στο μάτι.

 

μοντερνο φωτιστικο, φωτιστικο οροφης


Το φωτιστικό DOUBLE BUBBLE

Μας άρεσε η κόκκινη λεπτομέρεια, το καλώδιο δηλαδή που συνδέει τους δύο λαμπτήρες μεταξύ τους. Γενικά, το κόκκινο είναι το αγαπημένο χρώμα της εταιρείας και το συνδυάζει μοναδικά με το ψυχρό και σκληρό μέταλλο.

φωτιστικο οροφης, φωτισμος φθοριου

Το φωτιστικό HLF

Εντυπωσιακός σχεδιασμός, που σε κάνει να αναρωτιέσαι για την τεχνολογία του και τα υλικά κατασκευής του. Ο οφιοειδής σωλήνας αποτελείται ουσιαστικά απο μια οπτική ίνα και έτσι μπορεί να πάρει σχεδόν οποιοδήποτε σχήμα και μέγεθος.

 

καμπυλο φως, καμπυλος σωληνας, φωτιστικοΤο φωτιστικό ILDEMAX

Πρόκειται ίσως, για το φωτιστικό που αντιγράφηκε όσο κανένα άλλο. Ακριβώς, επειδή το ισχυρό του σημείο είναι η ιδέα του, δηλαδή τα ντουί που κρέμονται απο την οροφή και η κατασκευή φαίνεται σχετικά απλή, αρκετοί πελάτες μπήκαν στον πειρασμό να προμηθευτούν ένα αντίγραφο (ή ένα παρόμοιο του αυθεντικού) αντί του αυθεντικού φωτιστικού. Λογική σκέψη, αν και εμείς όσα αντίγραφα είδαμε, ήταν μάλλον κακο-κατασκευές.

idlemax, φωτιστικο με ντουι

Τα φωτιστικά είναι της εταιρείας dab
Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Διαφήμιση

Άλλα σχετικά άρθρα

2012-01-13-16-47-05Επανασχεδιασμός ενός δημόσιου σχολείου από τρείς φοιτητές του τμήματος Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδιασμού αντικειμένων του ΤΕΙ Αθηνών
house-in-simiΣκαρφαλωμένη στο βουνό της Σύμης, στα όρια του Χωριού βρίσκεται η εξοχική κατοικία μιας τετραμελούς οικογένειας.
showroom-Παρουσίαση του Showroom της εταιρείας Tucano στο Μιλάνο.
Διαφήμιση
Featured Links:
Διαφήμιση

Banner συνεργατών

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χειροτεχνίες για παιδιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Google+