Οι κουζίνες του Philippe Starck

ΕΠΙΠΛΑ & ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

philippe starckΟι κουζίνες MIELE κυκλοφορούν με το νέο brand name της εταιρίας ‘Warendorf’. Το Warendorf που είναι το όνομα της περιοχής απ’ όπου προέρχονται, δηλώνει τον τρόπο σκέψης της νέας εποχής  και τη φιλοσοφία του σύγχρονου design.

 

 

 

 

 

Η συνεργασία της εταιρείας με τον γκουρού του design, Philippe Starck οδήγησε στη διαμόρφωση της κουζίνας ως κομβικό πλεόν σημείο της καθημερινής ζωής. Ο σχεδιαστής επέκτεινε την έννοια της κουζίνας προτείνοντας λειτουργικά στοιχεία, όπως ράφια για βιβλία, υψηλά τραπέζια, πολυλειτουργικούς πύργους και μονάδες.

Τέσσερα διαφορετικά μοντέλα προτείνε ο σχεδιαστής, με διαφορετική φιλοσοφία το καθένα.


Η LIBRARY αποτελεί τη βιβλιοθήκη- κουζίνα και ενισχύει το δεσμό κουλτούρας και φαγητού στην καθημερινότητα.

σχεδιασμος κουζινας απο τον philippe starck

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η PRIMARY (‘βασική’) κουζίνα έχει ένα νεομπαρόκ σχεδιασμό.

μοντερνα κουζινα, κιτρινο στην κουζινα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η DUALITY (‘διπλής όψης’) κουζίνα, που προσεγγίζεται και από τις δύο πλευρές, καθώς και η TOWER (‘πύργος’) κουζίνα με τους περιστρεφόμενους, εντυπωσιακούς πύργους μαρτυρούν μια εντελώς καινούργια αντίληψη στο σχεδιασμό της κουζίνας.

 μοντερνα κουζινα,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η σύνθεση συμπληρώνεται από τα τραπέζια με τα πόδια χρωμίου

πηγή εικόνων: http://www.warendorf.eu

Σχόλια  

 
0 # ΠΡΕΝΤΙΣ ΝΙΚΟΣ 08-08-2013 13:27
ΓΙΕΑ ΣΑΣ,ΕΜΙΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΟΣΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΟΡΟ 17 ΧΡΟΝΙΑ,ΕΧΩ ΠΑΡΟΧΙ ΥΠΕΡΙΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΟ(ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ) ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟ ΥΣ-ΠΑΤΩΜΑΤΑ-ΠΛΑΚΑΚΙΑ-ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ-ΚΛΠ.ΜΕ ΕΜΠΙΡΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΔΟΡΕΑΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΟΣΤΕ Ο ΠΕΛΑΤΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ,ΦΟΤΟ,ΕΡΓΑΣΙ ΩΝ ΜΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK,NIKOS PRENDI. ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ,Μ Ε ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΡΕΝΤΗΣ ΝΙΚΟΣ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ...
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Διαφήμιση

Άλλα σχετικά άρθρα

-hong-kongΤο ξενοδοχείο βρίσκεται στο Hong Kong και ανήκει στην κατηγορία των boutique hotels. Αν τύχει και περάσετε από μπροστά, το βλέμμα σας θα συναντηθεί με το επίμονο και γαλήνιο βλέμμα μιας γυναίκας, που καλύπτει σχεδόν το σύνολο της πρόσοψης. Η γυναίκα αυτή μοιάζει να έχει ξεπηδήσει από κάποιον πίνακα της...
Διαφήμιση
Featured Links:
Διαφήμιση

Banner συνεργατών

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χειροτεχνίες για παιδιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Google+