Διαχωριστικά για το γραφείο

ΕΠΙΠΛΑ & ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

Η εταιρία TOPOS παρουσίασε την WGL13, μια νέα σειρά από χωρίσματα γραφείου που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε εταιρία να δημιουργήσει άνετους, λειτουργικούς και εργονομικούς χώρους. Το λεπτό της προφίλ προσφέρει διακριτικότητα αφήνοντας σχεδόν μηδενικό αποτύπωμα στο χώρο.

Οι πόρτες στα διαχωριστικά φτάνουνε ως την οροφή, χαρίζοντας αφαιρετική αισθητική, ενώ μπορούν να τοποθετηθούν διάφανες ή ημιδιάφανες μεμβράνες που προσφέρουν κάλυψη στο χώρο χωρίς να στερούν την ορατότητα προς τα έξω.

Τα χωρίσματα γραφείου WGL13, στη βασική τους κατηγορία, παρέχουν εξαιρετική ηχομόνωση ενώ ταυτόχρονα υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης κρυστάλλων με ειδικές ημομονωτικές μεμβράνες.

χωρίσματα, γραφείο, διαχωριστικά

Και όπως σε όλα τα διαχωριστικά της TOPOS, έτσι και η σειρά WGL13 διακρίνεται για την ευελιξία της στο χώρο, αφού μπορεί να αφαιρεθεί και να επανατοποθετηθεί χωρίς χρονοβόρες εργασίες ή κόστος. Την WGL13 όπως και όλες τις σειρές από έπιπλα γραφείου της εταιρίας, μπορείτε να τις δείτε στο showroomτης στην Λ. Βουλιαγμένης 11 στην Αθήνα.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Διαφήμιση

Άλλα σχετικά άρθρα

2012-09-17-07-31-08“O χώρος καθιστικό - τραπεζαρία είναι μισόφτιαγμένος. Όταν ξεκίνησα να βάζω έπιπλα είχα στο μυαλό μου το μισό να γίνει καθιστό και στο άλλο μισό (που είναι άφτιαχτο) να βάλω τραπεζαρία αλλά στη πορεία κατάλαβα ότι δεν θα μου είναι χρήσιμη καθώς έχω μεγάλο τραπέζι στην κουζίνα. Τώρα δεν μπορώ να σκεφτώ...
2012-09-24-06-34-03Ο κ. Σπύρος μας ζήτησε συμβουλές για τη διαρρύθμιση του χώρου καθιστικού- τραπεζαρίας του σπιτιού του.
2017-03-11-11-58-13Τα κινητά χωρίσματα χαρακτηρίζονται από την ευκολία με την οποία μπορούν να συναρμολογηθούν αλλά και να απομακρυνθούν. Γενικά, τα κινητά χωρίσματα χαρακτηρίζονται από συνθετική και λειτουργική ευελιξία. Ωστόσο, τα κινητά χωρίσματα έχουν περιορισμένη αντοχή σε φορτία, κρούσεις, πιέσεις, κτλ, αν και το...
2012-09-05-08-52-42Έχω ένα υπνοδωμάτιο περίπου 4.5 Χ 4.5 μέτρων. θέλω να το χωρίσω στα δύο για τα δύο παιδιά μου (έφηβοι). Ο ένας τοίχος έχει την ντουλάπα (εντοιχισμένη) και την πόρτα εισόδου και ο άλλος στην άκρη έχει την...
Διαφήμιση
Featured Links:
Διαφήμιση

Banner συνεργατών

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χειροτεχνίες για παιδιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Google+