Η γοητεία του ξύλου, φυσικού ή απομίμησης

Οι Casalgrande Padana και Mosaico+ προτείνουν νέες γραμμές που προκαλούν για τη σημαντικότητα τους. Απομίμηση ξύλου από εφυαλωμένα κεραμικά στοιχεία από την Casalgrande Padana και φυσικές μωσαϊκές ψηφίδες από την Mosaico+.

Casalgrande Padana | | Tavolato – γραμμή Granitoker

Με τη νέα σειρά Tavolato η τεχνολογία, το χρώμα και η διακοσμητική αναζήτηση και η προσπάθεια έρευνας και ανάπτυξης εντείνεται περαιτέρω, σε τέλεια συνοχή με τα εφυαλωμένα κεραμικά στοιχεία της γραμμής Granitoker. Το τελευταίας γενιάς υλικό κατασκευάζεται μέσω εξελιγμένων μεθόδων παραγωγής και μεταφράζεται σε προϊόντα υψηλής τεχνικής απόδοσης που συνδυάζονται με αποκλειστικές αισθητικές λύσεις. Εάν, για μια ακόμη φορά, η έμπνευση για το υλικό προέρχεται από τη φύση, η ιδέα που παίρνει σάρκα και οστά μέσα από την βιομηχανικό κεραμικό προϊόν προτίθεται να ξεπεράσει αυτόν τον απλό συνδυασμό για να σφυρηλατηθεί ένα νέο, εξαιρετικό προϊόν, το οποίο ξεχωρίζει για το συγκεκριμένο φινίρισμα της επιφάνειας: η επιφανειακή υφή του κυριολεκτικά θυμίζει την υφή ξύλινων σανίδων κομμένων με πριόνι.

Tavolato - γραμμή Granitoker, απομίμηση ξύλινων σανίδων

Mosaico + | | Legno

Μωσαϊκό από σκληρό ξύλο που περιλαμβάνει μπιζουτέ ψηφίδες πάχους 8χιλ., σε μέγεθη 23x23 και 23x48χιλ., τοποθετημένες σε υαλόπλεγμα για να σχηματίσουν φύλλο διαστάσεων 300x300χιλ. Η επιφάνεια του ξύλινου μωσαϊκού αποτελείται από σκληρό ξύλο 4χιλ., ενώ το κάτω μέρος αποτελείται από 4χιλ. υλικού από αναγεννημένα πολυμερή και ίνες ξύλου από φιλικές προς το περιβάλλον πηγές. Τα δύο τμήματα είναι κολλημένα μεταξύ τους με τη χρήση πολυουρεθανικής κόλλας δύο συστατικών, ανθεκτικής στο νερό, τη θερμότητα και μεγάλο αριθμό χημικών ουσιών.

ξύλινες ψηφίδες

Διατίθενται σε 5 είδη σκληρού ξύλου: Δρυς, Λευκή δρυς, Ντουσιέ, Καρυδιά Canaletto και Wengé.

Οι ψηφίδες σχεδιάζονται και παράγονται στην Ιταλία.

επένδυση τοίχου με ξύλινες ψηφίδες, μωσαικό ξύλινων ψηφίδων
ψηφιδωτό από ψηφίδες ξύλου, επένδυση με ψηφίδες ξύλου

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved