Συρταριέρα από τον Joe Colombo.

ΕΠΙΠΛΑ & ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

συρταριέρα Joe colombo

Η ιστορία μιας συρταριέρας 

 

Είμαι  ένα  σύστημα αποθήκευσης που ονομάζομαι Boby. Τα συρτάρια κα τα ράφια μου μπορούν να φιλοξενήσουν τα πάντα. Είχα  αρχικά σχεδιαστεί για να ανταποκρίνομαι στις ανάγκες του αρχιτέκτονα σχεδιαστή, αλλά με τα χρόνια, έχω μπει σε σπίτια, γραφεία, ιατρεία και εργαστήρια.Μπορώ να αποθηκεύσω τα εργαλεία του γιατρού, τα χρώματα της ζωγράφου,  το make-up, το χαρτί, ακόμα και τα φυτά. Από την άλλη πλευρά, χάρη στην ευελιξία μου, υπάρχει η δυνατότητα να συνδυαστώ κάθετα με διαφορετικούς τρόπους, που προσφέρουν εξατομικευμένες ρυθμίσεις αποθήκευσης και, χάριv αυτού, θεωρώ τον εαυτό μου  πράγματι έναν πολύ ευπροσάρμοστο φίλο.

Εν συντομία, γεννήθηκα το 1970, ως ενός έτους μου απονεμήθηκε το πρώτο βραβείο μου SMAU και σαράντα χρόνια αργότερα, είμαι περήφανα μέρος των μόνιμων συλλογών των Μουσείου τόσο η Νέα Υόρκη της Μοντέρνας Τέχνης και του Μιλάνου "Triennale" . Έχω συμβάλει στο ξεδίπλωμα της ιστορίας του σχεδιασμού, και ακόμη έχω κρατήσει τους τροχούς μου σταθερά στο έδαφος: Λατρεύω ακόμα τα χρώματα, τις καινοτόμες ιδέες και την εξυπνάδα ορισμένων σχεδίων.

συρταριέρα Joe colombo boby

Ο Joe Colombo γεννήθηκε στις 30 Ιουλίου του 1930 και πέθανε στις 30 Ιουλίου 1971. Σπούδασε στη σχολή Καλών Τεχνών του Μilano και έπειτα στην Πολυτεχνική Σχολή. Παρ' όλο που ξεκινά την καριέρα του ως ζωγράφος και γλύπτης του αφηρημένου εξπρεσιονισμού 1955 συμμετέχει στο Art Concept Group και ξεκινά την καριέρα του στο βιομηχανικό σχεδιασμό. Σχεδιάζει για τις εταιρίες Kartell, Bieffe, Flexform,, Boffi, Oluce, Arnolfo diCambio. Τα αντικείμενα που έχει σχεδιάσει βρίσκονται στις μόνιμες συλλογές των μουσείων Design ανά τον κόσμο.

Από που θα προμηθευτείτε την συρταριέρα: http://www.lightplus.gr/

 

Σχόλια  

 
+1 # Εύη 13-03-2013 23:45
Πόσα πράγματα μου φέρατε στο μυαλό!!! Τα ατέλειωτα ξενύχτια στο σχεδιαστήριο για τα θέματα της αρχιτεκτονικής στα φοιτητικά μου χρόνια και δίπλα μου ο Boby. Πάντα άντεχε την ακαταστασία από τα τρίγωνα, τα στένσιλ, τα μολύβια, με όλα τα συρτάρια ανοιγμένα και τα ρολά ριζόχαρτα και διαφανή στην πίσω θήκη!!! Ο δικός μου Boby είναι το ψηλό κόκκινο με τα συρτάρια! Σας ευχαριστώ για το άρθρο.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Διαφήμιση

Άλλα σχετικά άρθρα

bab-italia-1974Η ιταλική εταιρεία σχεδιασμού και παραγωγής επίπλων B&B ιδρύθηκε αρχικά με το όνομα C&B το έτος 1966. Το όνομα C&B προέκυψε από τα αρχικά των ονομάτων δύο ταλαντούχων σχεδιαστών: των Cesare Cassina και Pietro...
-tipsΌσο κι αν δε θέλουμε να το παραδεχθούμε, περνάμε πολύ από το χρόνο μας στο γραφείο. Ωστόσο οι περισσότεροι εργαζόμενοι υποφέρουν όταν ο εργασιακός τους χώρος δεν είναι σωστά σχεδιασμένος και δεν έχει τα κατάλληλα έπιπλα γραφείου που να εξασφαλίζουν άνεση και λειτουργικότητα. Είναι κοινό μυστικό ότι...
Διαφήμιση
Featured Links:
Διαφήμιση

Banner συνεργατών

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χειροτεχνίες για παιδιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Google+