Έλληνες σχεδιαστές στην κουζίνα σας

Σερβίτσια, κούπες, σουπλά, κανάτια σχεδιασμένα και κατασκευασμένα από Έλληνες δημιουργούς.

μοντέρνο σερβίτσιο

Σχεδιασμός/ κατασκευή: StudioLav

Τα πιάτα Weave διανείζονται κλασικά μοτίβα ύφανσης ψάθας και δημιουργούν ένα παιχνίδι που ανατρέπει την αντίληψη για την υλικότητα. Υλικό: Fine Bone China.

κεραμικό κανάτι, κεραμικό βάζο

Πήλινο κανάτι, κατασκευασμένο στη Σίφνο, από τους We Design

κουπα design, μοντέρνα κούπα

Κούπα "slurp mug" από υαλεπίχριστο πηλό με ιδιαίτερο χερούλι. Από τους Dede Dextrous design

μοντέρνα σουβέρ, μαγνητάκια για το ψυγείο

Σουβέρ/ μαγνητάκια για το ψυγείο από τους Rdesign

κεραμικό βάζο, κεραμικό δοχείο

Δοχείο από πορσελάνη για μπισκότα από την κεραμίστρια Χριστίνα Μόραλη. Η μορφή του μοιάζει με τα δοχεία χρωμάτων.

μοντέρνο σουπλά

Σουπλά φαγητού από τους Rdesign. Τα κομμάτια, αποτελούν τμήματα ενός παζλ.

Όλα τα είδη θα τα βρείτε στα designshop

Σχετικά Άρθρα

  • Νησίδα κουζίνας: συμβουλές σχεδιασμού Νησίδα κουζίνας: συμβουλές σχεδιασμού

    Ανακαίνιση κουζίνας με νησίδα από την κατασκευαστική εταιρία του Ιωάννη Φούσκα

    Η ανακαίνιση της κουζίνας ενός σπιτιού αποτελεί μια επιλογή που ανανεώνει την όψη και τη λειτουργικότητα του χώρου. Μπορεί να αυξήσει την αξία του σπιτιού στην κτηματαγορά ή να βελτιώσει την καθημερινότητα της οικογένειας. Επίσης μπορεί να συνδυαστεί με ευρύτερη ανακαίνιση σπιτιού, οπότε το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό.

  • Θέματα ασφάλειας στην κουζίνα Θέματα ασφάλειας στην κουζίνα

    Το 45% περίπου των οικιακών ατυχημάτων συμβαίνουν στο χώρο της κουζίνας. Εκείνοι που βρίσκονται σε μεγαλύτερο κίνδυνο να υποστούν κάποιο σοβαρό ή λιγότερο σοβαρό ατύχημα είναι τα ηλικιωμένα άτομα άνω των 65 ετών και τα μικρά παιδιά με ηλικία μικρότερη των 5 ετών.

    Ο κακός σχεδιασμός αλλά και η ελλιπής συντήρηση αποτελούν βασικά, αν και όχι τα μοναδικά, αίτια πρόκλησης ατυχημάτων στην κουζίνα. Για αυτό το λόγο, στην επόμενη ανακαίνιση κουζίνας, εκτός από τη διακόσμηση και το στυλ της κουζίνας, θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη και τα θέματα ασφάλειας. Επισημαίνεται ωστόσο, ότι πολλά ατυχήματα οφείλονται στους ίδιους τους χρήστες. Για παράδειγμα όταν πρόκειται για ενήλικες μερικές συμπεριφορές που μπορεί να οδηγήσουν σε ατυχήματα είναι η βιασύνη, η απροσεξία και η κούραση. Στα μικρά παιδια η περιέργεια, η υπερκινητικότητα και η απειθαρχία μπορεί επίσης να οδηγήσουν σε ατηχύματα.

    Σχεδιασμός κουζίνας

    Για ένα ασφαλές μαγείρεμα, η εστία μαγειρέματος, ο πάγκος εργασίας και ο νιπτήρας θα πρέπει να βρίσκονται σε μία αδιάσπαστη συνέχεια. Ο συγκεκριμένος σχεδιασμός αποτρέπει το κουβάλημα σκευών, όπως τηγάνια, κατσαρόλες και κουτάλια, σε μεγάλη απόσταση κατά μήκος διαδρόμων κυκλοφορίας.

    κουζίνα, σχέδιο

  • Μυστικά οργάνωσης της κουζίνας Μυστικά οργάνωσης της κουζίνας

    Μια ιδέα για οικονομική ανακαίνιση κουζίνας είναι σωστή οργάνωση των τροφίμων, των σκευών και των προιόντων με λειτουργικό τρόπο. Πως μπορούμε ωστόσο να οργανώσουμε την κουζίνα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έτσι ώστε να βρίσκουμε τα προϊόντα και τα σκεύη εύκολα και γρήγορα;

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved