Το κεντρικό Showroom της Lasvit ανοίγει στην Πράγα

ΕΠΙΠΛΑ & ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

vbtg lasvitholport3a                                                                                                                                                                   Οι πρωτοπόροι Βοημοί υαλουργοί δημιουργούν εκθαμβωτικό χώρο προβολής των έργων τους.

Η Lasvit, οι Τσέχοι υαλουργοί έχουν ανοίξει πρόσφατα ένα νέο εκθετήριο-ναυαρχίδα που σχεδιάστηκε από τον Marek Deyl και τους συνεργάτες του από το Studio PHA. Το νέο showroom βρίσκεται στο Holport στην Komunardu 32, Πράγα 7.

vbtg lasvitholport1

Οι επισκέπτες της έκθεσης μπορούν να δουν σημαντικά έργα από τη Lasvit όπως:
• Lasvit Liquidkristal ένα νέο αρχιτεκτονικό πάνελ από γυαλί σχεδιασμένο από τον Ross Lovegrove που συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία και την καινοτομία και εκτίθεται στην αίθουσα συνεδριάσεων.
• Hydrogen 4Arch που απεικονίζει την κίνηση του υγρού, τις φυσαλίδες του αέρα στο νερό, και την ρευστότητα της υάλου. Φωτίζει το χώρο υποδοχής μαζί με δύο κρεμαστά φωτιστικά. Το Hydrogen 4Arch συνδυάζει την αρχιτεκτονική διάταξη των φωτιστικών στοιχείων με μια ειδική υφή που φωτίζεται από μια σειρά LEDs που αντικατοπτρίζονται στους γειτονικούς καθρέπτες.

vbtg lasvitholport2

• Lasvit‘s Crystal Wall, ένα χειροποίητο έργο τέχνης από κρύσταλλο που αγκαλιάζει την ένωση της κρύσταλλου Βοημίας και του φωτός.
• Φωτιστικά γλυπτά, όπως οι φυσαλίδες στο Διάστημα, το Leaf, το Icefalls ή το Uovo d´Oro διακοσμούν το χώρο μαζί με άλλα κομμάτια από τη Lasvit που σχεδιάστηκαν από το Νendo στούντιο, όπως η λάμπα Press, η λάμπα Inhale, βάζα, τραπέζια Overflow  και Innerblow και ένα τρόπαιο από τη Lasvit.
ολόκληρος ο χώρος έχει μαύρο “Bolon" βινυλικό δάπεδο, δημιουργώντας ένα ατελείωτο φωτογραφικό φόντο, που εξασφαλίζει τη συνέχεια και θέτει τις βάσεις για τις δημιουργίες από γυαλί.

vbtg lasvitholport4Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά τη Lasvit επισκεφτείτε τη σελίδα τους: http://www.lasvit.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Διαφήμιση

Άλλα σχετικά άρθρα

-21-Το αρχιτεκτονικό γυαλί στον 21ο αιώνα και η έννοια της διαφάνειας
Διαφήμιση
Featured Links:
Διαφήμιση

Banner συνεργατών

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χειροτεχνίες για παιδιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Google+