Η Franchi Umberto Marmi στη Marmomacc 2012

ΕΠΙΠΛΑ & ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

Η Franchi Umberto Marmi στη Marmomacc 2012Η Franchi Umberto Marmi είναι μια δυναμική εταιρία, πρωτοπόρα στη βιομηχανία μαρμάρου χάρις στην ιστορία και το όραμα της.

Η Franchi Umberto Marmi δημιουργήθηκε το 1971 σαν προμηθευτής όγκων και πλακών μαρμάρου. Με την ανάπτυξη επιχειρηματικών σχεδίων με έμφαση στο λευκό μάρμαρο και την επέκταση μέσω εξαγορών, σήμερα είναι παρούσα στο κέντρο του τομέα της πέτρας. Η έρευνα για καλύτερη επικοινωνία και η ενίσχυση των υλικών της, οδήγησαν την Franchi Umberto Marmi σε σημαντικές συμβάσεις.

Η Franchi Umberto Marmi είναι μια δυναμική εταιρία, πρωτοπόρα στη βιομηχανία μαρμάρου χάρις στην ιστορία και το όραμα της

Η Franchi Umberto Marmi δημιουργήθηκε το 1971 σαν προμηθευτής όγκων και πλακών μαρμάρου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η δυναμική συμπεριφορά τους επιτρέπει να συνδέονται με την Carrara, αλλά και σε ανοίγματα σε ξένες αγορές. Υπάρχει παρακαταθήκη μεγάλης ποικιλίας από όγκους λευκού μάρμαρου που προέρχονται από τα λατομεία τους. Μοντέρνα εκθετήρια εξοπλισμένα με εφαρμογές της χρήσης του μαρμάρου και των τελικών προϊόντων. Συνεργάζονται για καιρό με κατασκευαστές και αρχιτέκτονες. Σήμερα, στο νέο Παγκόσμιο Κέντρο και στη νέα πτέρυγα της Μέκκα στην Τζέντα χρησιμοποιούνται μεγάλες ποσότητες μαρμάρου, που προέρχονται από τα λατομεία τους.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Διαφήμιση

Άλλα σχετικά άρθρα

2010-04-22-18-45-37Επένδυση δαπέδου με μαρμάρινες πλάκες
Διαφήμιση
Featured Links:
Διαφήμιση

Banner συνεργατών

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χειροτεχνίες για παιδιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Google+