Αυτοκόλλητα τοίχου για παιδικά δωμάτια

ΙΔΕΕΣ & ΛΥΣΕΙΣ

Toddler Room contemporary kids

Τα αυτοκόλλητα τοίχου αποτελούν ιδανική επιλογή στη διακόσμηση παιδικών δωματίων, καθώς διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων ενώ αφαιρούνται πανεύκολα χωρίς να προκαλούν βλάβες στους τοίχους.

 

Τα αυτοκόλλητα τοίχου είναι κατασκευασμένα από βινύλιο, όπου το γράφημα βρίσκεται ανάμεσα σε ένα χάρτινο και σε ένα διαφανές φύλλο. Συνήθως είναι μονόχρωμα ενώ άλλες συνήθεις ονομασίες τους είναι: wall stickers, wall decals, vinyl decals κλπ.

Η τοποθέτηση είναι πολύ απλή και μπορεί να γίνει ακόμα και από ένα άτομο. Η επιφάνεια του τοίχου θα πρέπει να είναι επίπεδη και όχι ανάγλυφη. Τα αυτοκόλλητα αφαιρούνται εύκολα χωρίς να καταστρέφουν τον τοίχο αν θερμανθούν (για παράδειγμα με ένα πιστολάκι). Για αυτό δεν πρέπει να τοποθετούνται κοντά σε θερμαντικά σώματα. Η δυνατότητα της εύκολης τοποθέτησης και αφαίρεσης ταιριάζει απόλυτα με το χαρακτήρα των μικρών παιδιών, καθώς τα παιδιά βαριούνται γρήγορα ενώ τους αρέσουν οι συχνές αλλαγές στη διακόσμηση και στο ύφος του χώρου τους.

 

Malones Quirky Nursery contemporary kids

Στο εμπόριο κυκλοφορούν απλά αυτοκόλλητα αλλα και πιο συνθετα, που πολλές φορές διηγούνται ολόκληρες ιστορίες. Μπορούν να τοποθετηθούν στους τοίχους, στις οροφές, στην επιφάνεια της πόρτας, στα φύλλα της ντουλάπας, στα τζάμια των παραθύρων, κλπ.
Design Public
Πριν επιλέξετε τα αυτοκόλλητα που θα διακοσμήσουν το δωμάτιο του παιδιού σας, σκεφτείτε τα γενικότερα χρώματα του χώρου αλλά και το ύφος του. Για παράδειγμα, αν ένας τοίχος είναι βαμμένος με σκούρα χρώματα, τότε μπορείτε να προσθέσετε ανοιχτόχρωμα ή ακόμα και λευκά αυτοκόλλητα. Αν αντίθετα, ο χώρος είναι μονόχρωμος, μπορείτε να επιλέξετε πολύχρωμα και ζωηρά αυτοκόλλητα.

 

modern blue orange nursery
Αρκετές εταιρείες, διαθέτουν αυτοκόλλητα, τα οποία είναι σχεδιασμένα απο επώνυμους γραφίστες και καλλιτέχνες, ενώ αρκετές φορές, εκτός απο διακοσμητικό χαρακτήρα έχουν και λειτουργικό. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο μετρητής ύψους.
Ferm Living - Animal Tower Wall Sticker modern decals
Σε κάθε περίπτωση οι πειραματισμοί δεν πρόκειται να καταστρέψουν τους τοίχους σας καθώς τα αυτοκόλλητα αφαιρούνται πανεύκολα.
Pop & Lolli Fabric Wall Decals - Blooming Blossoms modern decals

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Διαφήμιση

Άλλα σχετικά άρθρα

2012-12-06-14-26-54Δημιουργώντας ένα παιδικό δωμάτιο, μπαίνουμε σε μία άλλη ψυχολογία, πιο ελεύθερη, πιο παιχνιδιάρικη, γινόμαστε και εμείς παιδιά αφήνοντας τη φαντασία να μας οδηγήσει χωρίς πολλές σκέψεις και όρια, όπως δηλαδή δημιουργούν και τα...
2010-12-12-20-01-00Πινελιές σε λευκούς τοίχους
2012-09-27-09-06-50Ο καναπές του σαλονιού μου βρίσκεται μπροστά από λευκό τοίχο. Ο τοίχος είναι κατασκευασμένος με γυψοσανίδες. Πώς μπορώ να τον διακοσμήσω χωρίς να καρφώσω ή να βιδώσω πάνω του...
2013-03-13-19-01-00Στην τραπεζαρία μου ο ένας τοίχος έχει ένα μικρό παράθυρο που τον χωρίζει σε 2 μέρη. Έχω τοποθετήσει στο παράθυρο μια κουρτίνα roman σε άσπρο- μαύρο χρώμα. Θα ήθελα να μου πείτε πώς μπορώ να διακοσμήσω τον τοίχο δεξιά και αριστερά από το...
Διαφήμιση
Featured Links:
Διαφήμιση

Banner συνεργατών

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χειροτεχνίες για παιδιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Google+