Αυτοκόλλητα τοίχου σε άσπρο-μαύρο

ΙΔΕΕΣ & ΛΥΣΕΙΣ

Τα αυτοκόλλητα τοίχου είναι μοντέρνα, εφήμερα, έχουν χιούμορ, ενώ κυκλοφορούν σε μια απίστευτη ποικιλία διαστάσεων, σχημάτων, χρωμάτων αλλά και υλικών.

 

 

Πρόκειται ουσιαστικά για μια εξέλιξη των στένσιλ, με την διαφορά ότι μπορούν να αφαιρεθούν πανεύκολα.

Πολλές εταιρείες, ακολουθώντας τη μεγάλη ανάπτυξη των γραφικών τεχνών και των τεχνολογιών εκτύπωσης, σχεδίασαν και διαθέτουν πλέον ποιοτικά αυτοκόλλητα τοίχου που μπορούν άμεσα να ζωντανέψουν τους κενούς και μονότονους τοίχους του σπιτιού σας, δίνοντας μια χαρούμενη και ανάλαφρη νότα.

 

 

 

αυτοκολλητα τοιχου

Τα αυτοκόλλητα είναι τόσο πρακτικά που μπορούν να κολληθούν ακόμα και σε έπιπλα, σε τζάμια παραθύρων, σε καθρέπτες, σε γυψοσανίδες, σε καμπύλες επιφάνειες κλπ. Κολλάνε και ξεκολλάνε πανεύκολα ενώ μερικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν αρκετές φορές.

Διάφοροι designers έχουν ασχοληθεί όχι μόνο με το σχεδιασμό των αυτοκόλλητων, αλλά και με τους συνδυασμούς και τις εφαρμογές που μπορούν να δημιουργηθούν στο χώρο. Έτσι προτείνουν φανταστικούς συνδυασμούς με έπιπλα, αντικείμενα και χρώματα,  με μια διάθεση χιούμορ και διαδραστικότητας, που ξεπερνούν πλέον το δισδιάστατο χώρο και μεταπηδούν στον τρισδιάστατο. 

ασπρόμαυρα αυτοκόλλητα τοίχου

 

 

 

 

Στον κατάλογο της εταιρείας vinyluse θα συναντήσετε τέτοια παραδείγματα, με αρκετή δόση χιούμορ, φαντασίας και σουρεαλισμού, όπου τα λουλούδια ανεβαίνουν τις σκάλες, οι κρεμάστρες είναι μαύρες σκιές κολλημένες στον τοίχο, ο καινούργιος μπουφές φιλοξένει μια γυάλα με ψάρι, κλπ. 

Δείτε τον κατάλογο της ιταλική εταιρείας vinyluse εδώ

ασπρόμαυρα αυτοκόλλητα τοίχου

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Διαφήμιση

Άλλα σχετικά άρθρα

2012-12-06-14-26-54Δημιουργώντας ένα παιδικό δωμάτιο, μπαίνουμε σε μία άλλη ψυχολογία, πιο ελεύθερη, πιο παιχνιδιάρικη, γινόμαστε και εμείς παιδιά αφήνοντας τη φαντασία να μας οδηγήσει χωρίς πολλές σκέψεις και όρια, όπως δηλαδή δημιουργούν και τα...
2012-08-19-12-56-56Σε φρεσκοβαμμένο λευκό σαλόνι, το δάπεδο είναι μάρμαρο σκούρο γκρι - σχεδόν μαύρο- με ανοιχτόχρωμα μπεζ και γκρι νερά. Ο καναπές που θα ακουμπήσει στον λευκό τοίχο είναι μπεζ με μπράτσα από δέρμα καφέ κροκό. Τι θα μου προτείνατε να κάνω με το λευκό...
2013-03-13-19-01-00Στην τραπεζαρία μου ο ένας τοίχος έχει ένα μικρό παράθυρο που τον χωρίζει σε 2 μέρη. Έχω τοποθετήσει στο παράθυρο μια κουρτίνα roman σε άσπρο- μαύρο χρώμα. Θα ήθελα να μου πείτε πώς μπορώ να διακοσμήσω τον τοίχο δεξιά και αριστερά από το...
2011-09-04-15-21-12Το φοιτητικό διαμέρισμα
Διαφήμιση
Featured Links:
Διαφήμιση

Banner συνεργατών

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χειροτεχνίες για παιδιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Google+