Σκάλα 1μ2: λειτουργική και καλαίσθητη

ΙΔΕΕΣ & ΛΥΣΕΙΣ

1m2 staircase σε κόκκινο χρώμα1m2 staircase σε λευκό χρώμαΓια την εταιρία κλιμάκων EeStairs το αδύνατο δεν είναι ακατόρθωτο!

 

http://www.eestairs.com/en/

 

 

 

 

1m2® Staircase σε κόκκινο χρώμαΟι σχεδιαστές τους έχουν αναπτύξει τη 1m2® Staircase, μια λειτουργική, καλαίσθητη και ασφαλή σκάλα σε χώρο διαστάσεων ανοίγματος 1μx1μ.

Τα σκαλοπάτια στις περισσότερες κυκλικές σκάλες στηρίζονται σε ένα κατακόρυφο στύλο και απαιτούν χώρο διπλάσιο από το πλάτος τους. Οι σχεδιαστές αυτής της σκάλας έδωσαν κλίση στο στύλο, μειώνοντας σημαντικά το μέγεθος του απαιτούμενου χώρου. Είναι κατασκευασμένη από χάλυβα και μπορεί να βαφεί σε οποιοδήποτε χρώμα και είναι κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Σε περιπτώσεις ακινήτων με περιορισμένο χώρο κάθε πρόταση να μη μείνει ανεκμετάλλευτο κανένα σημείο τους, αυξάνει την αξία τους. Όταν λοιπόν απαιτείται σκάλα πρόσβασης σε όροφο, και επιλογεί αυτή η σκάλα που αφήνει ελεύθερο χώρο στον κάτω όροφο, είναι πρακτικά σαν να μην έχει τοποθετηθεί.

Η 1m2® Staircase είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς ένα πρακτικό πρόβλημα που μπορεί να οδηγήσει στην καλλιτεχνική λύση....

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Διαφήμιση

Άλλα σχετικά άρθρα

-12Πόσο κοστίζει η κάθε σκάλα 1μ2? Πως μπορεί κάποιος να την παραγγείλει? Σε ποιά σημεία πώλησης μπορεί να την δει από κοντά? Κατασκευάζεται και με ξύλο?
2017-04-04-20-34-46Έξυπνες οικιακές απολαύσεις
Διαφήμιση
Featured Links:
Διαφήμιση

Banner συνεργατών

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χειροτεχνίες για παιδιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Google+