Διακόσμηση ανοιξιάτικης βιτρίνας

ΙΔΕΕΣ & ΛΥΣΕΙΣ

Την άνοιξη, τα ρούχα είναι συνήθως φωτεινά και χαρούμενα αλλά και οι αγοραστές έχουν διάθεση για ανανέωση. Ως εκ τούτου, η διακόσμηση της βιτρίνας ακολουθεί αντίστοιχους ρυθμούς.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή εικόνας: www.flickr.com

Για τη δημιουργία ενός ανοιξιάτικου σκηνικού προτείνονται φωτεινά και ανοιχτά χρώματα που θυμίζουν την άνοιξη, όπως το έντονο κόκκινο, το πράσινο, το κίτρινο., κλπ. Συνήθως, η θεματολογία της ανοιξιάτικης βιτρίνας παραπέμπει στην αναζωογόνηση της φύσης ενώ τα "συμβολικά" στοιχεία που χρησιμοποιούνται είναι τα λουλούδια, το ξύλο, τα δέντρα, τα αποξηραμένα κλαδιά κλπ. Εναλλακτικά, χρησιμοποιούνται απαλά, και ρομαντικά χρώματα όπως οι παστέλ αποχρώσεις.

ανοιξιατικη διακόσμηση βιτρινας 

  


πηγή εικόνας:www.flickr.com

 

Οι ανοιξιάτικες βιτρίνες δίνουν την εντύπωση στον υποψήφιο αγοραστή ότι η κολεξιόν είναι δροσερή, χαρούμενη, αισιόδοξη, ανανεωμένη και δε θυμίζει σε τίποτα την εσωστρέφεια και μελαγχολία του χειμώνα.

ανοιξιάτικη βιτρίνα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή εικόνας: www.flickr.com

Στη θεματολογία των ανοιξιάτικων βιτρινών αποφεύγονται θέματα που έχουν σχέση με την εργασία, τις σχολικές δραστηριότητες, την αγχώδη ζωή στην πόλη κλπ. Ομοίως, τα σκληρά και μεταλλικά υλικά αντικαθίστανται απο μαλακά και φυσικά υλικά όπως το ξύλο, το σκοινί, το πανί κλπ.

ανοιξιατικη διακοσμηση βιτρινας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην βιτρίνα της εικόνας, το ποδήλατο δρά ως σύμβολο ξενοιασιάς, νεότητας , ανεμελιάς και φυσικά της άνοιξης και του θέρους (πηγή εικόνας: www.flickr.com)

 

διακοσμηση ανοιξιατικης βιτρινας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στη βιτρίνα της εικόνας, το δάπεδο, καλύφθηκε με τεχνητό χλοοτάπητα. Στο φόντο αναπαρίσταται η ζωή στην πόλη αλλά με μια ματιά πολύχρωμη και ανέμελη (πηγή εικόνας: www.flickr.com)

 

διακόσμηση βιτρίνας με απέριττο (minimal) ύφος

Η βιτρίνα διαμορφώθηκε σε απέριττο ύφος, και τον κυρίαρχο ρόλο της μετάδοσης του μηνύματος ανέλαβε το χρώμα (πηγή εικόνας: www.flickr.com)

Διακοσμηση ανοιξιατικης βιτρίνας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μια απόλυτα σκηνογραφική αντιμετώπιση της βιτρίνας, όπου ο ερχομός της άνοιξης και του θέρους δηλώνεται με "προφανή" στοιχεία όπως η πεταλούδα και τα ολάνθιστα φυτά (πηγή εικόνας: www.flickr.com)

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Featured Links:
Διαφήμιση

Banner συνεργατών

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χειροτεχνίες για παιδιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Google+