Είδη αρχειοθέτησης και εργασίας σε χαμηλές τιμές για το γραφείο σας

ΙΔΕΕΣ & ΛΥΣΕΙΣ

Η εταιρεία FMS προσφέρει εδώ και χρόνια μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων για την σημαντική αρχειοθέτηση του γραφείου, ώστε ο καθένας να βρίσκει ανά πάσα στιγμή ό,τι χρειάζεται από έγγραφα στην καθημερινότητά του. 

Συγκεκριμένα μερικά από τα βασικά προϊόντα που πρέπει να έχει κανείς στο γραφείο του είναι κλασέρ, ζελατίνες, ευρετήρια, κουτιά, ταινίες, φάκελοι αρχειοθέτησης και πολλά άλλα μικροπράγματα που μπορούν να καλύψουν τις πιο ιδιαίτερες ανάγκες σας, ανάλογα με το τμήμα το οποίο βρίσκεστε. 

Κρεμαστός φάκελος για περισσότερη άνεση

κρεμαστός φάκελος αρχειοθέτησης

Αυτός ο φάκελος είναι ιδανικός για την αποθήκευση σημαντικών εγγράφων που χρειάζεται συχνά να έχετε πρόσβαση, αλλά δεν θέλετε να είναι εκτεθειμένα πάνω στο γραφείο σας. Μία ιδανική λύση για να τα συγκεντρώνετε όλα εκεί. Είναι μεγέθους Α4 και η ράχη τύπου Vγια μεγαλύτερη ευκολία. Βρείτε τον φάκελο εδώ. Οι φάκελοι συσκευασίας βρίσκονται στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Στην μεγάλη ποικιλία, μπορείτε να βρείτε και σακούλες κραφτ.

Πλαστική θήκη περιοδικών SKAG

πλαστική θήκη περιοδικών

Οι θήκες περιοδικών και εγγράφων είναι επίσης ένα απαραίτητο στοιχείο που πρέπει να υπάρχει στο γραφείο σας. Η εύκολη πρόσβαση σε όλα τα έγγραφα είναι άκρως απαραίτητη, αφού ο καθένας πρέπει να έχει εύκολη πρόσβαση σε οτιδήποτε χρειαστεί. Βρείτε εδώ την θήκη σε προνομιακή τιμή. Επιλέξτε την σε διάφορα χρώματα και μεγέθη. Όλοι οι φάκελοι αποτελούνται από σκληρό υλικό και διαθέτουν κρίκο ράχης για εύκολη μετακίνηση. 

Μαζί με τα είδη συσκευασίας & αρχειοθέτησης μπορείτε να επιλέξετε είδη γραφικής ύλης καθώς και άλλα συγκεκριμένα κομμάτια για να ολοκληρώσετε την εικόνα του γραφείου σας και καθημερινά να απολαμβάνετε την ευκολία σε κάθε ανάγκη που παρουσιάζεται.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα FMS μπορεί να σας προσφέρει οτιδήποτε χρειάζεται ένας σύγχρονος επαγγελματίας για να οργανώσει το γραφείο του και να μην του λείπει τίποτα.

Κάντε τις καλύτερες αγορές για την επιχείρησή σας μέσα από το fmsupplies.gr! Χαμηλές τιμές, άμεση εξυπηρέτηση και ολοκληρωμένες λύσεις!

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Featured Links:
Διαφήμιση

Banner συνεργατών

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χειροτεχνίες για παιδιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Google+