Επιλέγοντας τα κατάλληλα έπιπλα κήπου: Τι πρέπει να προσέξετε

Τα κατάλληλα έπιπλα κήπου παίζουν σημαντικό ρόλο στην άνεση και την λειτουργικότητα των εξωτερικών σας χώρων, δημιουργώντας ένα επιπλέον σαλόνι στη φύση.

Ωστόσο τα έπιπλα κήπου που θα επιλέξετε δεν χρειάζεται να είναι πολύπλοκα για να είναι λειτουργικά:

Με ένα ευρύχωρο τραπέζι, εύκολο στη χρήση και μερικά άνετα καθίσματα, ένας απλός απρόσωπος κήπος, μετατρέπεται στην καλύτερη σας τραπεζαρία.

Αν μάλιστα θέλετε να προσθέσετε και μία κουνιστή πολυθρόνα από μπαμπού, εφοδιασμένη με άνετα μαξιλάρια τότε ο κήπος θα γίνει γρήγορα ένα δεύτερο οικογενειακό δωμάτιο κατά τη διάρκεια των ζεστών καλοκαιρινών μηνών.

Πώς όμως θα επιλέξετε τα κατάλληλα έπιπλα κήπου για τον δικό σας χώρο; Το παν είναι ο σωστός προγραμματισμός. Διαβάστε παρακάτω μερικά tips από το ηλεκτρονικό κατάστημα με έπιπλα κήπου & βεράντας Design Pergola που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις σωστές επιλογές.

Κάντε μία λίστα

Δεν έχει κάθε κήπος το ίδιο μέγεθος και δεν έχει κάθε οικογένεια τις ίδιες ανάγκες. Πριν αγοράσετε λοιπόν έπιπλα κήπου σκεφτείτε προσεκτικά και σημειώστε τι έπιπλα χρησιμοποιείτε στο σαλόνι σας και πόσα από αυτά θα θέλατε και στον κήπο.

Δοκιμάστε τα

Μπορεί τα έπιπλα κήπου που βρήκατε να μοιάζουν εντυπωσιακά, αλλά δεν είναι το φαίνεσθαι το ζήτημα. Καθίστε αναπαυτικά και βεβαιωθείτε ότι είναι άνετα και ότι θα τα χρησιμοποιήσετε ευχάριστα αν τα αγοράσετε.

Προσοχή στα υλικά

Να έχετε υπόψιν σας ότι τα έπιπλα κήπου χρειάζονται επίσης φροντίδα, γιατί είναι εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες και τον ήλιο που διαβρώνει και ξεθωριάζει τα υλικά. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να επιλέξετε έπιπλα κήπου κορυφαίας ποιότητας, τα οποία θα είναι επίσης εύκολο να συντηρηθούν, ή να αλλαχθούν μέρη τους που έχουν υποστεί βλάβες.

Παίξτε με το χρώμα

Τα έπιπλα κήπου είναι για την Άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές οι εποχές πλημμυρίζουν από ομορφιά και χρώμα. Γιατί λοιπόν τα έπιπλα κήπου σας να μην ακολουθούν το ίδιο μοτίβο; Επενδύστε σε πολύχρωμα και εντυπωσιακά έπιπλα κήπου και κάντε το υπαίθριο σαλόνι σας μοναδικό.

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved