Διακόσμηση με καλοκαιρινή διάθεση

Καλοκαίρι! Σημαίνει χαλάρωση και ξεκούραση, θάλασσα και έντονα χρώματα. Ταυτόχρονα όμως σημαίνει και αλλαγές στην διακόσμηση του σπιτιού σας. Στο Design is This θα βρείτε μερικές πρωτότυπες και μοντέρνες ιδέες για την διακόσμηση τόσο των εσωτερικών αλλά και εξωτερικών σας χώρων που σίγουρα θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Σας παρουσιάζουμε ορισμένα διακοσμητικά προιόντα τα οποία θα δώσουν φρέσκο και δροσερό στυλ στο σπίτι σας!

Τα βάζα είναι ένα κλασικό στοιχείο στην εσωτερική διακόσμηση καθώς δίνουν χρώμα και στυλ στο χώρο σας. Το ελαστικό βάζο Rubber Vase από την Henriette Melchiorsen για τη Menu είναι παιχνιδιάρικο και πρωτότυπο. Φτιαγμένο από ελαστικό καουτσούκ ώστε να μπορείτε να τροποποιήσετε το σχήμα του, μπορεί να φιλοξενήσει διαφορετικά είδη λουλουδιών.

Οι κρεμάστρες τοίχου είναι ένα από το πιο χρηστικά αντικείμενα σε ένα χώρο. Ταυτόχρονα όμως έχουν και μια ιδιαίτερη εικαστική διάσταση, καθώς δίνουν ύφος και στυλ στο σπίτι σας.

Η κρεμάστρα Off the Wall, πολύχρωμη και αυστηρά γεωμετρική χρησιμοποιείται για τσάντες και παλτό. Ο σχεδιασμός της είναι φρέσκος και κάθε κρεμάστρα Off the Wall μοιάζει να εφάπτεται απλά στον τοίχο αφού οι βίδες στερέωσης είναι έξυπνα κρυμμένες. Αξίζει να σημειωθεί ότι δείχνει υπέροχη όταν συνδυαστεί με περισσότερες από μία σε μία σειρά.

To φωτιστικό οροφής Matrioshka της Innermost είναι εμπνευσμένο από τις ρώσικες κούκλες, τις μπαμπούσκες. Φτιαγμένο από φυσητό γυαλί που κατασκευάζεται στην Τσεχική Δημοκρατία, το Matrioshka εκπλήσσει με τον λιτό σχεδιασμό του και την ποιότητα κατασκευής του. Το φως φιλτράρεται μέσα από τα επίπεδα του γυαλιού και αναδεικνύει τα χρώματα και τις διαφάνειες προσφέροντας ένα εντυπωσιακό οπτικό φαινόμενο.

Επισκεφθείτε το Design is This και ανακαλύψτε δεκάδες πολύχρωμα διακοσμητικά στοιχεία, απαραίτητα για να νιώσετε την καλύτερη εποχή του χρόνου να αγκαλιάζει τους χώρους του σπιτιού σας! Επιλέξετε μερικά από τα κορυφαία αντικείμενα design που θα σας βοηθήσουν να μεταμορφώσετε τον χώρο σας και θα αλλάξουν μοναδικά την αισθητική κάθε δωματίου.

Σχετικά Άρθρα

  • Δημιουργήστε το ιδανικό στυλ για το καθιστικό με έπιπλα από την ιnart. Δημιουργήστε το ιδανικό στυλ για το καθιστικό με έπιπλα από την ιnart.

    Οι τάσεις και τα στυλ στην αρχιτεκτονική και στο design αλλάζουν συνεχώς προκαλώντας πονοκέφαλο τόσο στους ιδιώτες όσο και στους επαγγελματίες διακοσμητές. Κατά γενική ομολογία, μια από τις «δυσκολότερες» αγορές αφορά στα λεγόμενα βαριά έπιπλα, όπως είναι για παράδειγμα οι καναπέδες και οι πολυθρόνες. Τι θα πρέπει λοιπόν να προσέξετε αν θέλετε να αγοράσετε καινούργια έπιπλα για το καθιστικό σας αλλά σας προβληματίζει το θέμα του στυλ; Σε γενικές γραμμές υπάρχουν δύο επιλογές: Μπορείτε είτε να επιλέξετε το ουδέτερο στυλ ή ένα στυλ με έντονη προσωπικότητα.

  • Το μαύρο της πολυτέλειας και του υψηλού Design Το μαύρο της πολυτέλειας και του υψηλού Design

    Στην ψυχολογία των χρωμάτων σημαίνει δύναμη και έλεγχος ενώ στην εσωτερική διακόσμηση το μαύρο χρώμα είναι εδώ και αιώνες συνυφασμένο με την πολυτέλεια, την κομψότητα, την εκλέπτυνση και μια αφή του μυστηρίου. Η χρήση επίπλων και διακοσμητικών αντικείμενων μαύρου χρώματος προσθέτει βάθος, δύναμη και ορίζει τον κάθε χώρο.

    Είναι ένα χρώμα εύκολο στην ενσωμάτωσή καθώς συνδυάζεται εύκολα με τα υπόλοιπα, παράτολμο αλλά και συνάμα μοντέρνο ενώ μόνο μερικές πινελιές του αρκούν για να δώσουν ένταση στο χώρο σας.

  • Πώς να ζωντανέψω το χώρο μου προσθέτωντας διακοσμητικά στοιχεία; Πώς να ζωντανέψω το χώρο μου προσθέτωντας διακοσμητικά στοιχεία;

    Ερώτηση αναγνώστριας:

    "Το σαλόνι έχει κλασικό στύλ. Οι καναπέδες είναι σκούρο μπλέ κοτλέ, οι κουρτίνες είναι μπέζ και οι τοίχοι μπέζ. Θέλω να ανανεώσω το χώρο μου προσθέτοντας διακοσμητικά αντικείμενα. Επίσης έχω ένα πιάνο και δεν ξέρω τί διακοσμητικά να τοποθετήσω πάνω. Τέλος έχω πολλές κορνίζες και φωτογραφίες και δεν ξέρω πως να τις οργανώσω."

    Σταματίνα.

    Η απάντησή μας:

    Το χρώμα του καναπέ (σκούρο μπλέ) είναι μάλλον βαρετό και κουραστικό. Τοποθετήστε λοιπόν διάσπαρτα μαξιλάρια σε έντονα και θερμά χρώματα. Το χρώμα που προσφέρει τη μεγαλύτερη αντίθεση είναι το πορτοκαλί. Τοποθετήστε λοιπόν, μαξιλάρια στις αποχρώσεις του πορτοκαλί ή λευκά μαξιλάρια με πορτοκαλί μοτίβα.

    Καναπές και μαξιλάρια από την ΙΚΕΑ

    Τοποθετήστε ένα επιδαπέδιο φωτιστικό. Ο φωτισμός των επιδαπέδιων φωτιστικών είναι απαλός, δημιουργεί ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, εστιάζει σε συγκεκριμένα σημεία του χώρου και βοηθάει τους ενοίκους να χαλαρώσουν.

    Φωτιστικό και μαξιλάρια από την ΙΚΕΑ

    Κρεμάστρε στους τοίχους ασυνήθιστα και αντισυμβατικά αντικείμενα, όπως παράξενα ρολόγια, πρωτότυπους καθρέπτες, κλπ.

    Διακοσμητικά αντικείμενα από την Alessi.

    Το πιάνο:

    Το ίδιο το πιάνο προσθέτει κομψότητα σ’ ένα χώρο και δεν χρειάζεται επιπλεόν διακόσμηση. Ωστόσο, αν επιθυμείτε την τοποθέτηση διακοσμητικών αντικειμένων πάνω του, φροντίστε να μην είναι μεγάλου βάρους και να μην προξενούν γρατσουνίσματα στην ευαίσθητη επιφάνεια του.

    Μερικές επιλογές είναι οι παρτιτούρες πιάνου, οι συνθέσεις αποξηραμένων λουλουδιών (προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια έναντι των φρέσκων λουλουδιών), φρέσκα λουλούδια επιλέγοντας βάζο για ασφαλή τοποθέτηση νερού, κηροπήγια για αίσθηση θαλπωρής στο χώρο.

    Οι κορνίζες και οι φωτογραφίες:

    Οργανώστε τις οικογενειακές φωτογραφίες ως ξεχωριστές, ομάδες και δημιουργήστε πρωτότυπες εκθέσιακές γωνιές μέσα στο ίδιο σας το σπίτι.

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved