Σαλόνια και κρεβατοκάμαρες Γκούμας: Η πιο καλαίσθητη πρόταση στη Θεσσαλονίκη

Το σπίτι σας είναι ο προσωπικός σας παράδεισος και η αισθητική του θα πρέπει να ανταποκρίνεται απόλυτα στο ιδιαίτερο γούστο σας και να εκφράζει την εικαστική σας άποψη για το χώρο.

Για να λειτουργήσει αυτό σωστά ωστόσο και να δημιουργήσετε ένα σπίτι πραγματικό έργο τέχνης, χρειάζεστε τα κατάλληλα υλικά και εν προκειμένω, τα κατάλληλα έπιπλα που θα συνθέσουν και θα πλαισιώσουν τους χώρους σας με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, δημιουργώντας μία μοναδική ατμόσφαιρα.

Η ανανέωση της αισθητικής του σπιτιού σας όμως θα πρέπει να ξεκινήσει από τα βασικότερα δωμάτια, αυτά που χρησιμοποιείτε περισσότερο και παίζουν μεγάλο ρόλο στην προσωπική σας χαλάρωση και ηρεμία.

Ο λόγος για τα σαλόνια και τις κρεβατοκάμαρες που είναι χώροι είτε προσωπικοί είτε κοινόχρηστοι αλλά σε κάθε περίπτωση ενδεικτικοί για την αισθητική του σπιτιού και του ιδιοκτήτη τους.

Πώς λοιπόν μπορείτε να οργανώσετε σωστά την επίπλωση τους και να δημιουργήσετε καλαίσθητους χώρους που ξεχωρίζουν; Η απάντηση είναι απλή και θα τη βρείτε στην εταιρεία επίπλων Γκούμας Furniture Art με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τι δυνατότητες υπάρχουν για κάθε χώρο του σπιτιού σας.

Για την ημέρα

Κατά τη διάρκεια της ημέρας ο αγαπημένος μας χώρος του σπιτιού είναι σίγουρα τα σαλόνια. Εκεί χαλαρώνουμε μόνοι ή με φίλους, απολαμβάνουμε το βιβλίο μας, ή βλέπουμε τηλεόραση, πολλές φορές τρώμε κιόλας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στην Γκούμας Furniture Art θα βρείτε τις πιο καλαίσθητες λύσεις για σαλόνια στη Θεσσαλονίκη και όλη τη Β. Ελλάδα.

Για τη νύχτα

Και μετά από μία δύσκολη και κουραστική ημέρα ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στο κρεβάτι μας. Ευτυχώς με τα άνετα και ανθεκτικά έπιπλα Γκούμας Furniture Art με έδρα τη Θεσσαλονίκη οι κρεβατοκάμαρες γίνονται ο προσωπικός μας παράδεισος για μία ήρεμη και ξεκούραστη νύχτα.

Επισκεφθείτε σήμερα την ιστοσελίδα της εταιρείας Γκούμας Furniture Art με έδρα τη Θεσσαλονίκη και αποκτήστε τα πιο εντυπωσιακά και καλαίσθητα έπιπλα στις πιο προσιτές τιμές.

Σχετικά Άρθρα

  • Επιλέγοντας έπιπλα για το καθιστικό Επιλέγοντας έπιπλα για το καθιστικό

    Το καθιστικό (ή σαλόνι όπως αλλιώς ονομάζεται), αποτελεί το χώρο που αφενός χαλαρώνουμε με την οικογένειά μας, αφετέρου υποδεχόμαστε φίλους και καλεσμένους. Με άλλα λόγια, το καθιστικό είναι ένας από τους πιο απαιτητικούς χώρους καθώς θα πρέπει να ανταποκρίνεται σε πολλαπλές λειτουργίες, δηλαδή να εξυπηρετεί τόσο τις ανάγκες των μόνιμων χρηστών όσο και των περιστασιακών επισκεπτών. 

    Τα έπιπλα παίζουν σημαντικό ρόλο τόσο στη διακόσμηση του χώρου όσο και στη λειτουργικότητά του. Όπως είναι γνωστό η επίπλωση προσθέτει την καθοριστική στιλιστική πινελιά ενώ αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα των ανθρώπων που κατοικούν στο συγκεκριμένο σπίτι.

  • Τι χρώμα να βάψω τους τοίχους της κρεβατοκάμαρας μου; Τι χρώμα να βάψω τους τοίχους της κρεβατοκάμαρας μου;

    Ερώτηση αναγνώστριας

    “Το υπνοδωμάτιο μας είναι με καφέ κρεβατοκάμαρα και ντουλάπες (της καρυδιάς) και κόκκινες κουρτίνες. Τι χρώμα να βάψω τους τοίχους, μου αρέσουν τα φωτεινά, ζεστά, χαλαρωτικά δωμάτια.” Θάλεια

    Η άποψη μας

    Το φωτεινό κόκκινο χρώμα των κουρτινών και το βαθύ χρώμα της καρυδιάς δημιουργούν αίσθηση ζεστασιάς και χαράς στο χώρο.

    Σε κλασικό ύφος διακόσμησης συνδυάστε τα με ένα σκούρο τόνο της καραμέλας ή ανοιχτό σοκολατί για τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι και ανοιχτό μπεζ για τους υπόλοιπους.

    Σε σύγχρονο ύφος διακόσμησης του χώρου θα προτείναμε χρώματα περισσότερο δυναμικά, όπως το ανθρακί ή το teal μπλε για τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι και ανοιχτό γκρι για τους υπόλοιπους τοίχους, που ωστόσο εναρμονίζονται με τα έπιπλα και τις κουρτίνες και δημιουργούν μία ευχάριστη ατμόσφαιρα θαλπωρής.

  • Τι κουρτίνες, σαλόνι και τραπεζάκι να διαλέξω; Τι κουρτίνες, σαλόνι και τραπεζάκι να διαλέξω;

    Ερώτηση αναγνώστη

    “Καλησπέρα ανακαινίζω το σαλόνι οι τοίχοι είναι ώχρα, το ταβάνι λευκό στο πάτωμα πλακάκι λευκό με μαύρες γραμμές ενιαίος χώρος σαλονιού και κουζίνας μικρός 50 τμ. Πάσο, ντουλάπια κουζίνας και σύνθετο και τραπεζαρία τα κρατάω και είναι καφέ γλυκό. Ερώτημα τι κουρτίνες σαλόνι τραπεζάκι να βάλω σε τι αποχρώσεις? Επίσης έχω δύο πίνακες μεγάλους σε έντονα χρώματα. Το σπίτι είναι ψηλοτάβανο Χρειάζομαι και φωτιστικά λεπτομέρειες στο χώρο ινοξ σε κουρτινόξυλο και στο σύνθετο. Ευχαριστώ” Γιώργος

    Η άποψη μας

    Οι επιλογές στα χρώματα των στοιχείων του χώρου πρέπει να εναρμονίζονται με τα χρώματα που ήδη υπάρχουν εκεί.

    Για τα έπιπλα του σαλονιού μπορείτε να κινηθείτε σε βαθύ μπλε ή πράσινο λαδί, ανάλογα με τις χρωματικές προτιμήσεις σας.

    Τραπεζάκι σαλονιού μπορείτε να διαλέξετε σε wenge ή σε έβενο.

    Κουρτίνες μπορείτε να διαλέξετε σε μπεζ ή σε χρυσαφί.

    Προτείνουμε λοιπόν δύο χρωματικά σχήματα:

    Βαθύ μπλε σαλόνι-wenge τραπεζάκι-μπεζ κουρτίνες

    Πράσινο –λαδί σαλόνι-τραπεζάκι σε έβενο- χρυσαφί κουρτίνες

    Σχετικά με τα φωτιστικά, λαμβάνοντας υπόψη ότι το σπίτι είναι ψηλοτάβανο, προτείνουμε πολυέλαιο με inox σκελετό, ή κρεμαστό φωτιστικό σχετικά μεγάλου μεγέθους για να αναδειχθεί στο χώρο.

    Το στυλ των στοιχείων που θα επιλέξετε εξαρτάται από το ύφος που επιθυμείτε να δώσετε στο χώρο.

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved