Μοντέρνα ράφια τοίχου χρηστικά και διακοσμητικά

Τα ράφια είναι λειτουργικά και διακοσμητικά στοιχεία που μπορούν να ανανεώσουν σημαντικά την οικία ή τον χώρο εργασίας σας. Αποτελούν ανοιχτούς αποθηκευτικούς χώρους και έχουν τεράστια χρηστική αξία καθώς είναι πολύ χρήσιμα γιατί μπορείς με την χρήση τους να εκμεταλλευτείς κάθε εκατοστό των τοίχων σου.

Παράλληλα, τα μοντέρνα ράφια τοίχου μπορούν να γίνουν εντυπωσιακά διακοσμητικά και να συνδυαστούν εκπληκτικά με την γενική αισθητική του χώρου σας καθώς δύναται να ενταχθούν σε όλα τα στυλ, ανάλογα με το τι θα “φιλοξενούν”. Έτσι, επιλέγοντας μοντέρνα ράφια τοίχου επιτυγχάνετε αφενός την οργάνωση του σπιτιού ή του γραφείου σας κι αφετέρου τη διακόσμηση του.

Το ράφι Quad Mini έχει ιδιαίτερα μοντέρνο design και αποτελεί μια πολύ κομψή λύση για το καθημερινό πρόβλημα της αποθήκευσης των αγαπημένων αντικειμένων σας

Παλαιότερα τα ράφια τοποθετούνταν στον χώρο σε μία γωνία, για την προβολή βιβλίων και αντικειμένων ή ως σημεία προσωρινής αποθήκευσης. Στις μέρες μας, η χρήση ραφιών μπορεί να έχει περισσότερες λειτουργίες ειδικά εάν πρόκειται για ένα ακατάστατο και χαώδες μέρος. Τα μοντέρνα ράφια μπορούν να είναι διακοσμητικά εκσυγχρονισμένα καθώς μπορούν από την μία να διαχωρίσουν χώρους, να τοποθετηθούν σε έναν διάδρομο με κρυφούς αποθηκευτικούς χώρους και να βάλουν σε τάξη τα προσωπικά σας είδη, τα έγγραφα σας κι οτιδήποτε άλλο χρειάζεται τακτοποίηση και από την άλλη μπορούν να δημιουργήσουν πρωτοποριακά σχέδια στους τοίχους. Το ελκυστικό με τα μοντέρνα ράφια τοίχου είναι ότι θα τα βρείτε σε πρωτότυπα στυλ και σε διάφορα σχέδια και μεγέθη και θα εκπλαγείτε με το πόσο ωραίος μπορεί να δείχνει ο νετε τις σωστές επιλογές ραφιών.

Ο τέλειος συνδυασμός από λειτουργικότητα και διακόσμηση, το ράφι Wings έρχεται να δώσει λύση και μία φρέσκια άποψη για το πως μπορείτε να οργανώσετε τα αντικείμενα του χώρου σας.

Το βέβαιο είναι ότι τα ράφια που θα επιλέξετε θα δώσουν μια νέα πνοή στον χώρο σας, καθώς αυτομάτως θα έχετε και περισσότερους χώρους αποθήκευσης και μια κομψή και μοντέρνα διακόσμηση.

Τα μεταλλικά ράφια τοίχου από την γαλλική εταιρεία Presse Citron συνδυάζουν υψηλή αισθητική με άριστη ποιότητα κατασκευής για να φιλοξενήσουν τα αγαπημένα σας βιβλία.

Στο DesignIsThis θα βρείτε ράφια που συνδυάζουν το λειτουργικό με το αισθητικό στοιχείο καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μέσα αποθήκευσης αλλά και να αποτελέσουν έναν όμορφο τρόπο διακόσμησης. Τα ράφια τοίχου είναι απαραίτητα αξεσουάρ όλων των χώρων του σπιτιού αφού η πρακτική και διακοσμητική διάσταση που θα προσφέρουν θα αποτελέσει αναπόσπαστο μέρος του σπιτιού ή του γραφείου σας.

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved