Διακόσμηση παιδικού δωματίου: Ζωγραφική στους τοίχους

Οι γονείς με αισθητικές ανησυχίες αντιλαμβάνονται το σπίτι σαν ένα χώρο ηρεμίας και καλλιτεχνικής έκφρασης, ενώ δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στο παιδικό δωμάτιο, καθώς μέσα σε αυτό τα αγοράκια μετατρέπονται πολύ γρήγορα σε μικρούς άντρες και τα κοριτσάκια μεταμορφώνονται σε κοπέλες.

Η διακόσμηση του συγκεκριμένου χώρου συνήθως διαφοροποιείται ανάλογα με την κλίση της κάθε “παιδικής προσωπικότητας” και οι επιλογές που υπάρχουν είναι πολλές!

Σε αντίθεση με τα διαδεδομένα πια αυτοκόλλητα παιδικού δωματίου, η ζωγραφική είναι μια τάση που επικρατεί τελευταία και όπως αναφέρει η διακοσμήτρια και ζωγράφος του Artease Design Lab, Σάντρα Σεβαστού, το κόστος για να ζωγραφίσει τους τοίχους ενός μέσου παιδικού δωματίου δεν είναι απαγορευτικό, καθώς κυμαίνεται από 200 - 500€.

Ιδέες και λύσεις μπορείτε να βρείτε στο site www.artease.gr

Σχετικά Άρθρα

  • Ανακαίνιση σπιτιού: Μια μοναδική ευκαιρία να αλλάξετε την χρωματική παλέτα του χώρου Ανακαίνιση σπιτιού: Μια μοναδική ευκαιρία να αλλάξετε την χρωματική παλέτα του χώρου
    traditional kitchen
    Photo by Brett Mickan Interior Design - Look for transitional kitchen design inspiration

    Αν αισθάνεστε συχνά άγχος και στρες σε κάποιο χώρο του σπιτιού σας, όπως για παράδειγμα στο καθιστικό ή στο γραφείο, ή αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τον ύπνο, ίσως είναι καιρός να σκεφτείτε την επίδραση που έχουν τα χρώματα στην ψυχολογία σας. Τα χρώματα στους εσωτερικούς χώρους βρίσκονται παντού, στο δάπεδο, στην οροφή, στους τοίχους, στα έπιπλα, στα μικροαντικείμενα, στα υφάσματα και αλλού. Ωστόσο, οι βαμμένοι τοίχοι αποτελούν εκείνες τις επιφάνειες που καθορίζουν σημαντικά την χρωματική παλέτα ενός χώρου.

  • Διακοσμήστε του τοίχους σας με πίνακες ζωγραφικής, φωτογραφίες κτλ και ανανεώστε το χώρο σας Διακοσμήστε του τοίχους σας με πίνακες ζωγραφικής, φωτογραφίες κτλ και ανανεώστε το χώρο σας

    Οι τοίχοι σε ένα εσωτερικό χώρο, αποτελούν τις ιδανικές επιφάνειες, πάνω στις οποίες μπορείτε να αναρτήσετε μια πλειάδα αντικειμένων, όπως ζωγραφικά έργα, κολάζ, φωτογραφίες, διακοσμητικά αντικείμενα, αντικείμενα design κτλ. Για την ακρίβεια οι λύσεις και οι ιδέες είναι τόσες πολλές. που είναι σχεδόν αδύνατον να μην βρείτε την ιδανική λύση για το δικό σας γούστο και στιλ.

  • Πέργκολες – Διακοσμητικός χαρακτήρας και λειτουργικότητα στον κήπο Πέργκολες – Διακοσμητικός χαρακτήρας και λειτουργικότητα στον κήπο

    Όταν ο καιρός το επιτρέπει – και στην χώρα αυτό γίνεται τις περισσότερες μέρες τον χρόνο- η απόλαυση της χαλάρωσης κάτω από τον ήλιο είναι ασύγκριτης αξίας. Φέτος διαμορφώστε τον κήπο σας με τον καλύτερο τρόπο, τοποθετώντας μία μοντέρνα λύση σκίασης που σας επιτρέπει να κάθεστε υπό σκιά όλες τις ώρες της ημέρας.

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved