ROSE QUARTZ & SERENITY: τα χρώματα της PANTONE για το 2016

Μια ηπιότερη εκδοχή για το χρώμα του 2016. Για πρώτη φορά, η μείξη δύο αποχρώσεων - Rose Quartz (ροζ του χαλαζία) και Serenity (γαλήνη)- επιλέγονται ως το χρώμα του 2016 από την PANTONE.

Καθώς οι καταναλωτές αναζητούν επίγνωση και ευημερία ως αντίδοτο στο σύγχρονο στρες της καθημερινότητας, επιδιώκονται όλο και περισσότερο χρώματα που ψυχολογικά ανταποκρίνονται στην λαχτάρα μας για επιβεβαίωση και ασφάλεια.

Τα χρώματα Rose Quartz και Serenity σε συνδυασμό καταδεικνύουν μια εγγενή ισορροπία ανάμεσα σε ένα θερμότερο ροζ τρυφερό τόνο και στο ψυχρότερο ήρεμο μπλε, αντανακλώντας την ένωση και την ευεξία, καθώς και μια απαλυντική αίσθηση τάξης και ειρήνης.

Για πρώτη φορά η Pantone προτείνει δύο αποχρώσεις, τη Rose Quartz και τη Serenity ως το PANTONE Χρώμα της χρονιάς για το 2016. Το Rose Quartz είναι ένας πειστικός και επίσης απαλός τόνος που αποπνέει συμπόνια και αίσθηση της ψυχραιμίας. Το Serenity είναι ανάλαφρο και αέρινο, όπως η απεραντοσύνη του μπλε του ουρανού από πάνω μας, προκαλώντας αισθήματα ανάπαυλας και χαλάρωσης, ακόμη και σε ταραγμένους καιρούς.

Παρουσιάζουμε μερικές προτάσεις για το πώς να βάλετε τα ήπια και ζεστά χρώματα του Rose Quartz και του Serenity στο σπίτι σας, φέρνοντας μαζί χαλάρωση και ηρεμία, καθώς και ένα χαλαρωτικό αίσθημα τάξης και της ειρήνης.

Η πολυθρόνα Lara Azzurra με ζωγραφισμένα στο χέρι λουλούδια σε ανάγλυφο φύλλο αργύρου από την ALCHYMIA

Το ροζ χειροποίητο χαλί Lhotse 4 Pink σχεδιασμένο από τους Bartoli Design για τη Nodus

Ο πολυέλαιος Balance από διάφανα στοιχεία Swarovski από τη WINDFALL σε μοντέρνα εκδοχή του σύγχρονου πολυέλαιου

Το χειροποίητο χαλί Density σχεδιασμένο από τον Cédric Ragot για τη Nodus

Ευχαριστούμε την DI PALMA ASSOCIATI για το υποστηρικτικό υλικό DI PALMA ASSOCIATI Press agency Viale Coni Zugna, 7 20144 Milano, Italy tel.+39 02 7602 1515 fax+39 02 7600 9606 www.dipalmassociati.com

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved