Λειτουργικά, όμορφα αξεσουάρ εσωτερικού χώρου από την HeadSprung!

Η HeadSprung! που ιδρύθηκε από τον βιομηχανικό σχεδιαστή  HemalPatel, είναι μία εταιρία με έδρα το Λονδίνο που ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή σύγχρονων αξεσουάρ σπιτιού, επίπλων και φωτιστικών. Έχουν μόλις κυκλοφορήσει 3 νέα προϊόντα της.

1. Cosmic Jar

- ένα όμορφο, πολυλειτουργικό φανάρι. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τη συνοδευτική σειρά από LEDπου λειτουργούν με μπαταρία για ένα μαγικό εφέ φωτισμού που μοιάζει με “αστρικό σύμπαν” (ή ένα σμήνος πυγολαμπίδες) παγιδευμένο σε ένα vintage βάζο Mason. Επιπλέον, παρέχεται και μία βάση ρεσώ για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα παραδοσιακό φανάρι με κερί. Το γυάλινο βάζο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με ψηλά ή επιπλέοντα κεριά για να προσφέρει εναλλακτικές λύσεις φωτισμού. Λόγω του έξυπνου σχεδιασμού του, το CosmicJarμπορεί να χρησιμοποιηθεί και στους εξωτερικούς χώρους και είναι ιδανικό για να προσφέρει λίγο επιπλέον φως σε πάρτι στον κήπο ή σε μπάρμπεκιου τις καλοκαιρινές βραδιές, ή ακόμη προσθέτοντας μια νότα μαγικού, ατμοσφαιρικού φωτισμού σε γάμους ή πάρτι.

Cosmic Jar lantern, επιτραπέζιο φαναράκι, χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

www.headsprung.co.uk/collections/lighting/products/cosmic-jar-lantern

2. Galaxy Dome

- ένα όμορφο, διακοσμητικό επιτραπέζιο φωτιστικό που χρησιμοποιεί ενεργειακή αποδοτικά σειρά από LEDγια να παράγουν ένα πραγματικά μαγευτικό αποτέλεσμα. Όταν ανάβει το κάθε LED παράγει ένα μικρό σημείο φωτός, το οποίο, από απόσταση, μοιάζει με αστέρι στο νυχτερινό ουρανό. Η συνολική εμφάνιση των πολλών LED είναι ένας  “γαλαξίας αστέρων” που εγκλωβίζονται σε ένα όμορφο γυάλινο θόλο. Το GalaxyDomeέχει διακόπτη dimmer που επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν την ένταση των φώτων.

Galaxy Dome table light, επιτραπέζια κεριά, επιτραπέζιο φωτιστικό με LED

www.headsprung.co.uk/collections/lighting/products/galaxy-dome-table-lights

3. Swirl

- μια γλυπτική, χειροποίητη  σύνθεση από βάσεις ρεσώ, των οποίων ο σχεδιασμός είναι εμπνευσμένος από την τεχνική του quilling. Ο αρθρωτός σχεδιασμός του επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσουν και να οργανώσουν τα επιμέρους τμήματα σε έναν άπειρο αριθμό μοντέλων. Το  Swirlέχει σχεδιαστεί για να είναι κομψό στη χρήση και ένα όμορφο επιτραπέζιο γλυπτό ταυτόχρονα, όταν τα κεριά δεν είναι αναμμένα. Για να επεκταθεί η λειτουργικότητά του, το Swirlέχει έξυπνα σχεδιαστεί για να δέχεται και ρεσώ και λεπτά κεριά.

Swirl Tealight Holder 2, βάση για ρεσώ

www.headsprung.co.uk/collections/lighting/products/swirl-tealight-holder


HeadSprung! Ltd

Live Life Beautifully

Τ: +44 (0) 79 6688 9965

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

URL: www.headsprung.co.uk

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved