Ποια είναι τα πλεονεκτήματα που έχει ένας γωνιακός καναπές

ΙΔΕΕΣ & ΛΥΣΕΙΣ

γωνιακός καναπές, άνετος γωνιακός καναπές, γκρι γωνιακός καναπές

Η διαμόρφωση του σαλονιού σας, είναι ένα από τα πιο σημαντικά στάδια στον πλήρη εξοπλισμό του σπιτιού σας και ένα απο τα έπιπλα που μπορούν να καθορίσουν την λειτουργικότητα του χώρου σας, είναι ο γωνιακός καναπές. 

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα που σας προσφέρει ο γωνιακός καναπές;

Ένας γωνιακός καναπές γεμίζει από μόνος του τον χώρο σας και τον ανατρέπει! Μπορεί να αναπληρώσει οποιαδήποτε κενή περιοχή στο σαλόνι σας και τις περισσότερες φορές μπορεί να μην χρειάζεται καν ενίσχυση από διακοσμητικά μαξιλάρια. 

Οι γωνιακοί καναπέδες ALFA, προσφέρουν ένα ακόμα βασικό χαρακτηριστικό! Είναι μαλακοί και η επιφάνειά τους είναι ειδικά μελετημένοι, ώστε να μην φθείρονται από την συχνή χρήση. Δείτε εδώ γωνιακούς καναπέδες κορυφαίας ποιότητας, που κάνουν τη διαφορά.

Ας επανέλθουμε όμως στο θέμα μας… Σημαντικό είναι το γεγονός ότι οι γωνιακοί καναπέδες μπορούν να φιλοξενήσουν πολλούς επισκέπτες σας, λόγω της κλίσης τους. Επιπλέον είναι βασικό, το ότι μπορούν να σπάσουν σε δύο ή τρία κομμάτια, δημιουργώντας σκαμπό και καθίσματα.

Τέλος, είναι ιδανικοί και για μικρό και για μεγάλο χώρο, αφού μπορούν να καλύψουν επαρκώς μία από τις καλύτερες γωνιές του σπιτιού σας. 

Η εταιρεία ALFA Σαλόνι Αθανασίου έχει επιδείξει μία σταθερή πορεία στον χώρο και μπορεί πλέον να προσφέρει οτιδήποτε ζητήσει ένας πελάτης. 

Το δυναμικό της εταιρείας θα ασχοληθεί εξονυχιστικά με τις απαιτήσεις του χώρου σας, προτείνοντάς σας τις καλύτερες λύσεις για να δείτε το σαλόνι σας, όπως τοείχατε

ονειρευτεί. Μέσα από το site μπορείτε να βρείτε και πεδίο design, ώστε να σχεδιάσετε το σαλόνι σας με τα έπιπλα της εταιρείας αυτόματα. Προτιμήστε την εταιρεία ALFA Σαλόνι Αθανασίου και δεν θα χάσετε!

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Διαφήμιση

Άλλα σχετικά άρθρα

2012-01-25-18-20-28Θέλω να διαμορφώσω ένα διάδρομο μπροστά από την πόρτα, έτσι ώστε να μην φαίνεται από το καθιστικό.
2013-02-05-17-52-39Θα ήθελα να με βοηθήσετε με μια πρόταση διακόσμησης για το σαλόνι μου. Το δωμάτιο είναι ενιαίο σαλόνι-κουζίνα. Έκανα ένα πρόχειρο σχέδιο. Στην κουζίνα δεν έχει μπει τραπέζι οπότε θα ήθελα μια πρόταση διακόσμησης που να περιλαμβάνει κάπου και τραπέζι....
2014-09-25-11-56-47Έχω ενιαίο χώρο τραπεζαρία-σαλόνι-κουζίνα. Tο χρώμα του καναπέ μου είναι πορτοκαλί με μαξιλάρια λαχανί το ίδιο και οι καρέκλες της τραπεζαρίας μου. Tα έπιπλα είναι βέγκε, οι κουρτίνες είναι ανοικτό καφέ με λίγο μπεζ και πορτοκαλί, οι τοίχος είναι μπεζ ανοικτό Τι χρώμα ύφασμα μπορώ να αγοράσω για να...
toile-contemporaryΤα υφάσματα toile (τουάλ), ή καλύτερα τα υφάσματα toile-de-Jouy, πρωτοεμφανίστηκαν στη Γαλλία και έγιναν ιδιαίτερα δημοφιλή στους κύκλους της γαλλικής αριστοκρατίας.
Διαφήμιση
Featured Links:
Διαφήμιση

Banner συνεργατών

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χειροτεχνίες για παιδιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Google+