Φτιάχνετε κουζίνα; Μικρές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν

ΙΔΕΕΣ & ΛΥΣΕΙΣ

ντουλάπια κουζίνας, εργονομικά ντουλάπια κουζίνας, μοντέρνα ντουλάπια κουζίνας

Η Centro Kitchen έχει σχεδιάσει, μελετήσει και εγκαταστήσει πλήθος από έπιπλα κουζίνας, πάγκους, ντουλάπια κουζίνας που μπορεί να σας δώσει τις καλύτερες συμβουλές, πριν ξεκινήσετε την αναζήτηση της νέας σας κουζίνας!

  • Επιλέγοντας ποιοτικά ντουλάπια κουζίνας, είναι σαν να έχετε τελειώσει την μισή δουλειά στον χώρο. Φροντίστε τα ντουλάπια να αποτελούνται από ξύλο που δεν ποτίζει υγρασία με ειδική εσωτερική επένδυση που θα χαρίσει διαχρονικότητα και μεγάλη αντοχή στην φθορά του χρόνου. 

  • Οι μηχανισμοί που μπορούν να μπουν στα έπιπλα κουζίνας είναι πολλοί. Μερικοί από αυτούς, είναι τα συρτάρια που ανοίγουν αυτόματα, κάποιες γωνίες-συρτάρια που συνήθως είναι κρυφά, αλλά και πολλά άλλα που μόνο οι ειδικοί μπορούν να σας αναλύσουν.

  • Ο πάγκος της κουζίνας, είναι ένα από τα πιο χρήσιμα έπιπλα στον χώρο. Ουσιαστικά εκεί πάνω θα πραγματοποιείτε όλες σας τις μαγειρικές δραστηριότητες, επομένως πρέπει να αποτελείται από υλικά υψηλής ποιότητας και ενδεδειγμένης εργονομίας

  • Ένα διακοσμητικό στοιχείο που είναι πολύ σημαντικό για αυτόν τον χώρο, είναι τα πόμολα. Επιλέξτε να κάνετε μία πραγματική αισθητική παρέμβαση στον χώρο σας, αγοράζοντας πόμολα που όχι μόνο ταιριάζουν με τον χώρο αλλά τον ανάγουν σε ένα άλλο επίπεδο.

μοντέρνοι μηχανισμοί ντουλαπιών κουζίνας, ντουλάπια κουζίνας με κρυφούς μηχανισμούς

Γιατί να επιλέξετε centro για την δική σας κουζίνα;

  1. H νοοτροπία του ομίλου συμβαδίζει με τις πιο σύγχρονες τεχνοτροπίες της αγοράς 

  2. Οι συνθέσεις τους είναι μοναδικές, αφού δεν περιορίζονται σε κανένα σχέδιο αλλά είναι εμπνευσμένες από τον κάθε designer ξεχωριστά.

  3. Παρέχουν απόλυτη ασφάλεια στον χρήστη, αφού έχουν μελετηθεί κάτω από συγκεκριμένες προδιαγραφές και συνθήκες.

Δείτε περισσότερα για έπιπλα κουζίνας και κουζίνες : Centro Kitchen

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Διαφήμιση

Άλλα σχετικά άρθρα

2015-10-13-15-11-21Θέλω να σας ζητήσω τη γνώμη σας για τη δική μου κουζίνα. Είναι καινούργιο σπίτι και η κουζίνα μου είναι ενιαία με την πρόχειρη τραπεζαρία και καθιστικό. Τα ερμαράκια της κουζίνας θα είναι άσπρα λακαριστά και η νησίδα ξύλο καρυδιά και θέλω να μου πείτε τι χρώμα γρανίτη να...
2015-06-09-16-46-56Ποια έπιπλα κουζίνας μπορούν πιο εύκολα να φθαρούν στον χρόνο;
-centrokitchenΈπιπλα κουζίνας και ντουλάπες υπνοδωματίου από την CentroKitchen
-kitchen-a-styleΑποκτήστε έπιπλα κουζίνας, σε μοναδικές προσφορές από την εταιρεία Kitchen & Style
Διαφήμιση
Featured Links:
Διαφήμιση

Banner συνεργατών

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χειροτεχνίες για παιδιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Google+