Τα πιο μοντέρνα έπιπλα σαλονιού βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη

μοντέρνα έπιπλα σαλονιού

Το καλοκαίρι αποτελεί την πιο ιδανική χρονική περίοδο για  να ανανεώσετε την διακόσμηση του σπιτιού σας, όχι μόνο γιατί ο καιρός είναι σύμμαχος σας, αλλά κυρίως επειδή έχετε την διάθεση να αλλάξετε το χώρο σας. Οι καιροί μπορεί να είναι δύσκολοι οικονομικά, όμως μια αλλαγή στα έπιπλα του σαλονιού σας είναι μια low cost επιλογή που σίγουρα θα σας ανανεώσει. 

Εάν ο χώρος σας είναι περιορισμένος, τότε σίγουρα θα γνωρίζετε ότι για τα σαλόνια, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από έναν άνετο γωνιακό καναπέ, όπου θα μπορείτε να φιλοξενείτε τους φίλους και τους συγγενείς σας και να χαλαρώνετε μετά από μια κοπιαστική μέρα στη δουλειά σας. 

Extra tip: επειδή δεν υπάρχει καλύτερο από τον all time classic συνδυασμό του άσπρου και του μαύρου, εμείς σας προτείνουμε να επενδύσετε σε έναν μαύρο γωνιακό καναπέ ο οποίος δεν λερώνει εύκολα και ταιριάζει σε κάθε στιλ διακόσμησης, από το πιο παραδοσιακό, μέχρι και το πιο μοντέρνο και minimal. 

Ένα ακόμη διακοσμητικό βήμα που θα κάνει τον χώρο σας να ξεχωρίσει είναι τα αξεσουάρ για το σαλόνι σας. Οι κάτοικοι στη Θεσσαλονίκη αρέσκονται στην εκκεντρική διακόσμηση και οι καθρέφτες έχουν καθοριστικό ρόλο σε αυτή. 

Αναλυτικότερα, αντί για έναν κλασικό ορθογώνιο καθρέφτη, επενδύστε σε ένα εκκεντρικό σχέδιο, που θα δώσει μια διαφορετική νότα στον χώρο σας και θα τον κάνει να φαίνεται πιο μεγάλος. 

Τέλος, επενδύστε σε μια εντυπωσιακή πολυθρόνα, ένα έπιπλο το οποίο πολλές φορές αμελούμε, ενώ είναι απαραίτητο για την διακόσμηση του σαλονιού μας, όχι μόνο επειδή είναι επιβλητικό, αλλά επειδή είναι και χρηστικό ταυτόχρονα. 

Σε κάθε περίπτωση όποιες και αν είναι οι ανάγκες του χώρου σας, εμείς σας συμβουλεύουμε να αγοράζετε τα έπιπλα που σας αρέσουν και σας εκφράζουν γιατί εσείς θα τα χρησιμοποιείτε. 

Το άρθρο ήταν μια προσφορά της ιστοσελίδας gialopsos.gr.

Σχετικά Άρθρα

  • Ανανέωση του σπιτιού με ανοιξιάτικη διάθεση Ανανέωση του σπιτιού με ανοιξιάτικη διάθεση

    Ο μακρύς, ψυχρός χειμώνας σύντομα θα παραχωρήσει τη θέση του στην άνοιξη, την κατάλληλη εποχή για να σκεφθείτε μία ανανέωση στο σπίτι, ώστε να υποδεχθείτε τις ηλιόλουστες μέρες που έρχονται! Την εποχή αυτή μπορείτε άνετα να προγραμματίσετε ανακαίνιση σπιτιού ή επιμέρους χώρων του, όπως κουζίνα και μπάνιο ή απλά να περιοριστείτε σε διακοσμητικές παρεμβάσεις που θα φέρουν την άνοιξη στους χώρους σας.

  • Διακοσμήστε του τοίχους σας με πίνακες ζωγραφικής, φωτογραφίες κτλ και ανανεώστε το χώρο σας Διακοσμήστε του τοίχους σας με πίνακες ζωγραφικής, φωτογραφίες κτλ και ανανεώστε το χώρο σας

    Οι τοίχοι σε ένα εσωτερικό χώρο, αποτελούν τις ιδανικές επιφάνειες, πάνω στις οποίες μπορείτε να αναρτήσετε μια πλειάδα αντικειμένων, όπως ζωγραφικά έργα, κολάζ, φωτογραφίες, διακοσμητικά αντικείμενα, αντικείμενα design κτλ. Για την ακρίβεια οι λύσεις και οι ιδέες είναι τόσες πολλές. που είναι σχεδόν αδύνατον να μην βρείτε την ιδανική λύση για το δικό σας γούστο και στιλ.

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved