Τα πιο μοντέρνα έπιπλα σαλονιού βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη

ΙΔΕΕΣ & ΛΥΣΕΙΣ

μοντέρνα έπιπλα σαλονιού

Το καλοκαίρι αποτελεί την πιο ιδανική χρονική περίοδο για  να ανανεώσετε την διακόσμηση του σπιτιού σας, όχι μόνο γιατί ο καιρός είναι σύμμαχος σας, αλλά κυρίως επειδή έχετε την διάθεση να αλλάξετε το χώρο σας. Οι καιροί μπορεί να είναι δύσκολοι οικονομικά, όμως μια αλλαγή στα έπιπλα του σαλονιού σας είναι μια low cost επιλογή που σίγουρα θα σας ανανεώσει. 

Εάν ο χώρος σας είναι περιορισμένος, τότε σίγουρα θα γνωρίζετε ότι για τα σαλόνια, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από έναν άνετο γωνιακό καναπέ, όπου θα μπορείτε να φιλοξενείτε τους φίλους και τους συγγενείς σας και να χαλαρώνετε μετά από μια κοπιαστική μέρα στη δουλειά σας. 

Extra tip: επειδή δεν υπάρχει καλύτερο από τον all time classic συνδυασμό του άσπρου και του μαύρου, εμείς σας προτείνουμε να επενδύσετε σε έναν μαύρο γωνιακό καναπέ ο οποίος δεν λερώνει εύκολα και ταιριάζει σε κάθε στιλ διακόσμησης, από το πιο παραδοσιακό, μέχρι και το πιο μοντέρνο και minimal. 

Ένα ακόμη διακοσμητικό βήμα που θα κάνει τον χώρο σας να ξεχωρίσει είναι τα αξεσουάρ για το σαλόνι σας. Οι κάτοικοι στη Θεσσαλονίκη αρέσκονται στην εκκεντρική διακόσμηση και οι καθρέφτες έχουν καθοριστικό ρόλο σε αυτή. 

Αναλυτικότερα, αντί για έναν κλασικό ορθογώνιο καθρέφτη, επενδύστε σε ένα εκκεντρικό σχέδιο, που θα δώσει μια διαφορετική νότα στον χώρο σας και θα τον κάνει να φαίνεται πιο μεγάλος. 

Τέλος, επενδύστε σε μια εντυπωσιακή πολυθρόνα, ένα έπιπλο το οποίο πολλές φορές αμελούμε, ενώ είναι απαραίτητο για την διακόσμηση του σαλονιού μας, όχι μόνο επειδή είναι επιβλητικό, αλλά επειδή είναι και χρηστικό ταυτόχρονα. 

Σε κάθε περίπτωση όποιες και αν είναι οι ανάγκες του χώρου σας, εμείς σας συμβουλεύουμε να αγοράζετε τα έπιπλα που σας αρέσουν και σας εκφράζουν γιατί εσείς θα τα χρησιμοποιείτε. 

Το άρθρο ήταν μια προσφορά της ιστοσελίδας gialopsos.gr.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Διαφήμιση

Άλλα σχετικά άρθρα

2015-05-19-14-58-32Έπιπλα – κλειδιά για το σαλόνι σας
-2Αντικείμενα χωρίς ηλικία (καθίσματα 2ο)
2012-11-18-21-10-33Θέλω να αλλάξω χρώμα στους τοίχους της κρεβατοκάμαρας και στο σαλόνι μας. Τι χρώματα να βάψω;
Διαφήμιση
Featured Links:
Διαφήμιση

Banner συνεργατών

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χειροτεχνίες για παιδιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Google+