Πόρτες ασφαλείας και θωρακισμένες πόρτες για μέγιστη ασφάλεια και αντοχή

θωρακισμένες πόρτες, πόρτες ασφαλείας

Το σπίτι, είναι το μέρος που ξεκουραζόμαστε και ησυχάζουμε! Είναι λοιπόν σημαντικό, να μην μας απασχολεί το θέμα της ασφάλειας και της προστασίας από εξωτερικούς κινδύνους. Εκτός από τα συστήματα ασφαλείας, λοιπόν σημαντική θέση στην ενίσχυση της προφύλαξης μας έχουν οι πόρτες ασφαλείας και οι θωρακισμένες πόρτες, οι οποίες μπορούν να προστατέψουν από όλες τις συνθήκες κινδύνου, δίνοντας ένα σημαντικό προνόμιο. Την αποκλειστική χρήση τους από την οικογένεια και μόνο.

Γιατί είναι απαραίτητο έστω η εξώπορτα να είναι ασφαλείας;

Τι λένε τα στοιχεία;

Μετά από έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί έχει προκύψει ότι οι περισσότερες ληστείες έχουν γίνει σε πόρτες που ήταν απλές και δεν είχαν κανένα προστατευτικό στοιχείο στον μηχανισμό τους.

Αποκλειστικότητα

Οι θωρακισμένες πόρτες όπως το περιγράφει και η λέξη, θωρακίζονται με μηχανισμό, έτσι ώστε να μην υπάρχει κανένα περιθώριο να μπορεί να εισχωρήσει κάποιος στο εσωτερικό του σπιτιού, αν δεν έχει κλειδί. Για να βγει αντικλείδι σε αυτές τις πόρτες, πρέπει να απευθυνθεί σε έναν εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος με την ταυτότητά του.

Κατασκευή

Επιπλέον αυτού του είδους οι πόρτες, είναι κατασκευασμένες από υλικά ηχομονωτικά και αντικραδασμικά, με αποτέλεσμα να μπορούν σε ένα μεγάλο μέρος να απομονώνουν θορύβους και να αποκλείουν τυχόν δονήσεις από το εξωτερικό (π.χ. λεωφόρος). Για αυτόν τον λόγο ακόμα και οι εσωτερικές πόρτες ενός σπιτιού είναι ασφαλείας.

θωρακισμένη πόρτα παραδοσιακή, πόρτα ασφαλείας vintage

Ακόμα και στο στυλ ξεχωρίζουν! Αν το σπίτι σας λαμβάνει κάτι από παραδοσιακά στοιχεία και είναι πιο vintage, υπάρχουν εσωτερικές πόρτες, οι οποίες παρόλο που ο μηχανισμός τους είναι σύνθετος και παρέχει 100% ασφάλεια, η εμφάνισή τους μοιάζει σαν τις παλιές καγκελόπορτες που είχαν τα σπίτια στην δεκαετία του ΄80.

Για να βρείτε μοντέρνες και σύγχρονες ή παραδοσιακού στυλ και πιο vintage σε οποιονδήποτε χρωματισμό θέλετε, μπείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας Paldoor για εσωτερικές πόρτες, θωρακισμένες και ασφαλείας.

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved