Φτιάξε μόνος σου τα φωτιστικά του σπιτιού σου

Τα χειροποίητα αντικείμενα μέσα στο σπίτι προσδίδουν έναν χαρακτήρα ανανεωμένο, μοντέρνο και εναλλακτικό μόνο και μόνο επειδή είναι φτιαγμένο από τον ίδιο που θα το χρησιμοποιήσει. Εκτός λοιπόν από κοσμήματα, κεντήματα, χειροποίητος στολισμός μπλούζας-τσάντας, μπορείτε να φτιάξετε ένα όμορφο φωτιστικό που δεν στοιχίζει αλλά αξίζει!

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι η φαντασία σου και κάποια πολύ μικρά εργαλεία, όπως ψαλίδι, κόλλα μπογιές άντε και κανένα καλώδιο. Τα φωτιστικά που κυκλοφορούν στο εμπόριο συνήθως έχουν βάση ένα απλό χαρτόνι, του οποίου η επιφάνεια εξυπηρετεί, ώστε να χειροτεχνήσεις πάνω σε αυτό.

Η πρώτη ιδέα λοιπόν που μπορούμε προτείνουμε, είναι τα λουλούδια από όποιο ύφασμα εσείς επιθυμείτε, τα οποία θα κολλήσουν πάνω στο φωτιστικό και θα το κάνουν πολύχρωμο, εκκεντρικό και καλλιτεχνικό. Ιδανική πρόταση για ένα φοιτητικό σπίτι, το οποίο χρειάζεται πολλά στολίδια και μοντέρνες ιδέες για να είναι κατάλληλο ώστε να λέγεται και να είναι φοιτητικό. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι το υλικό που θα χρησιμοποιήσετε να μην καίγεται από την λάμπα που μπορεί να χρησιμοποιείται πολύ ώρα.

χειροποίητο φωτιστικό, πορτατίφ

Κάτι απόλυτα απλό και ιδιαίτερο. Ένα φωτιστικό που έχει πάνω του όχι μία, ούτε δύο, αλλά πολλές λάμπες κολλημένες πάνω σε μία. Ταιριάζει σε σπίτια με αφαιρετική διακόσμηση, που έχει καλυμμένες πολλές επιφάνειες με πλακάκι.

Γενικότερα, μπορείτε να επιστρατεύσετε πολλά από τα αντικείμενα του σπιτιού σας για να δώσετε ζωή σε ένα φωτιστικό. Από τα αλουμινένια καπάκια της coca cola μέχρι τα ξύλινα μανταλάκια που χρησιμοποιούμε για να απλώσουμε.

Η διακόσμηση έχει δύο σε ένα σε αυτήν την περίπτωση. Και φωτισμό, ο οποίος μπορεί να είναι ρυθμιζόμενος στο σπίτι αλλά και μία πρωτότυπη πρόταση, η οποία μπορεί να κάνει έναν χώρο ιδανικό και προσιτό στα γούστα του καθενός.

Ανάλογα λοιπόν με τα γούστα σας μπορείτε να φτιάξετε ένα φωτιστικό το οποίο θα κεντρίσει την προσοχή στους καλεσμένους σας και θα φτιάξει την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας.

Το άρθρο ήταν μια προσφορά της σελίδας starlamp.gr, την οποία και ευχαριστούμε θερμά!

 

 

 

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved