Έπιπλα – κλειδιά για το σαλόνι σας

ΙΔΕΕΣ & ΛΥΣΕΙΣ

Είναι γεγονός ότι το σαλόνι είναι από τα αγαπημένα δωμάτια εντός του σπιτιού, καθώς εκεί συγκεντρωνόμαστε με φίλους και συγγενείς ή περνάμε στιγμές χαλάρωσης παρακολουθώντας μια ταινία. Επομένως, η διακόσμηση του σαλονιού είναι εξαιρετικά σημαντική, ώστε να έχουμε ένα χώρο άνετο και λειτουργικό. Εμείς σας διευκολύνουμε και σας προτείνουμε τα κομμάτια που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε σαλόνι.

Έπιπλο No1: Καναπέδες

Πράγματι, είναι ένα από τα έπιπλα που δεν λείπουν από τα ελληνικά σαλόνια. Όπως επισημαίνουν και οι ειδικοί, είναι εξαιρετικά σημαντικό να επιλέγετε τον καναπέ ανάλογα με την χρήση για την οποία τον προορίζεται. Χαρακτηριστικά προτείνουν για μικρούς χώρους, γωνιακούς καναπέδες για εξοικονόμηση χώρου και ελευθερία κινήσεων, ενώ σε περιπτώσεις όπου υπάρχουν μικρά παιδιά, ιδανική επιλογή αποτελεί το αλέκιαστο ύφασμα.

Extra tip: Αν θέλετε να αλλάξετε το ύφος του καναπέ σας, μπορείτε με ριχτάρια ή μαξιλάρια να τον μεταμορφώσετε γρήγορα, έξυπνα και κυρίως οικονομικά!

καναπές σαλονιού, γωνιακός καναπές, καναπές κρεβάτι

Έπιπλο No2: Coffee tables

Τα μικρά τραπεζάκια είναι εξαιρετικά χρήσιμα σε ένα σαλόνι και πράγματι μεταμορφώνουν το χώρο, εκτός από την λειτουργικότητά τους. Ειδικά όταν είναι διακοσμημένα με κεριά και ακουμπούν πάνω σε ζεστά χαλιά, αποτελούν την ιδανική επιλογή για ένα ολοκληρωμένο σαλόνι.

Έπιπλο No3: Πολυθρόνα

Αν σας το επιτρέπει ο χώρος σας η πολυθρόνα αποτελεί το έπιπλο το οποίο μπορεί να μεταμορφώσει το σαλόνι σας. Είτε είναι μικρές, είτε είναι μεγάλες σε μέγεθος, αποτελούν ένα από τα πιο χρηστικά στοιχεία του σαλονιού και ιδανικά τοποθετείτε δίπλα στο τζάκι και σας χαρίζει στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης. Επιπροσθέτως, είναι εξαιρετικά εύκολο να τις μετακινήσετε σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε τη διακόσμηση του χώρου σας.

πολυθρόνα σαλονιού

Έπιπλο No4: Συνθέσεις

Πράγματι, όπως επισημαίνουν και οι ειδικοί σε ζητήματα διακόσμησης, οι συνθέσεις ειδικά σε μικρούς χώρους αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή. Όχι μόνο έχουν λειτουργικό χαρακτήρα, καθώς πάνω στη σύνθεση μπορούμε να τοποθετήσουμε την τηλεόραση και το ηχοσύστημά μας, αλλά ταυτόχρονα αποτελούν και διακοσμητικό στοιχείο του σαλονιού.

Η εταιρεία VERFO εξυπηρετεί το Κιλκίς και όλη την Β. Ελλάδα και δεσμεύεται πάντα στους πελάτες της για την αξιοπιστία, την ανθεκτικότητα και την μοντέρνα αισθητική της.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Διαφήμιση

Άλλα σχετικά άρθρα

loft-park-avenue-nyΔυο διαμερίσματα ενοποιήθηκαν, προκειμένου να διαμορφωθεί ένα ευρύχωρο Loft
2012-12-16-23-01-21Ανακαινίζω το σαλόνι οι τοίχοι είναι ώχρα, το ταβάνι λευκό στο πάτωμα πλακάκι λευκό ενιαίος χώρος σαλονιού και κουζίνας. Πάσο, ντουλάπια κουζίνας και σύνθετο και τραπεζαρία είναι καφέ γλυκό. Ερώτημα τι κουρτίνες, σαλόνι, τραπεζάκι να βάλω σε τι αποχρώσεις?...
small-living-room-ideasΓια τους μικρούς χώρους, υπάρχουν μερικά δυνατά μυστικά που μπορούν να κάνουν το χώρο του καθιστικού να φαίνεται άνετος, ευρύχωρος και σίγουρα μεγαλύτερος από ότι πραγματικά...
2012-11-17-23-18-40Θέλουμε τη βοήθεια σας ώστε να τοποθετήσουμε τα υπάρχοντα έπιπλά μας στο νέο μας σαλόνι. Βλέποντας το χώρο δυσκολευόμαστε να τα εντάξουμε, παρόλο που το σαλόνι του νέου μας σπιτιού είναι περισσότερα τμ από το παλιό. Ποια θα ήταν τα ιδανικά έπιπλα για αυτό το χώρο σε περίπτωση αντικατάστασης τους?...
Διαφήμιση
Featured Links:
Διαφήμιση

Banner συνεργατών

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χειροτεχνίες για παιδιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Google+