Διαχρονικά μικροέπιπλα που μεταμορφώνουν τον χώρο μας

κονσόλα, διακόσμηση σαλονιού, μοντέρνα κονσόλα

Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι προτιμούν minimal γραμμές διακόσμησης, κυρίως επειδή αναζητούν εξοικονόμηση χώρου και μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Για αυτό το λόγο, ένα εξαιρετικά εκκεντρικό έπιπλο σαλονιού, η κονσόλα δεν επιλέγεται συχνά από τους αγοραστές.

Μια πρώτη πρόταση και ιδιαίτερα κλασική επιλογή για την τοποθέτηση της κονσόλας είναι στην είσοδο του σπιτιού. Εξαιρετικά χρήσιμο έπιπλο, μπορούμε να το χρησιμοποιούμε για να αφήνουμε τα κλειδιά του σπιτιού ή τα προσωπικά μας είδη που παίρνουμε μαζί μας όταν φεύγουμε. Οι διακοσμητές προτείνουν για ακόμη μεγαλύτερο στιλ, να τοποθετείται ένας καθρέφτης ή ένας πίνακας από πάνω από την κονσόλα.

κονσόλα εισόδου

Extra tip: Αν έχετε μοντέρνα έπιπλα σαλονιού, προτιμήστε ένα vintage στιλ στην κονσόλα σας και σε μεταλλικές αποχρώσεις. Το mix & match θα απογειώσει το χώρο σας.

Μικροέπιπλα – Κονσόλες ως τουαλέτα κρεβατοκάμαρας

Εκκεντρικό και έξυπνο τρικ στην διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας. Ένα κλασικό σετ κρεβατοκάμαρας παραδοσιακά περιλαμβάνει το κρεβάτι, δύο κομοδίνα και μια τουαλέτα, έπιπλα που πολλές φορές περιορίζουν το χώρο. Για αυτό το λόγο, η Design Plus σας προτείνει εντυπωσιακά μικροέπιπλα που σίγουρα θα κάνουν την διαφορά στην χώρο σας!

κονσόλα, τουαλέτα κρεβατοκάμαρας, vintage κονσόλα

Extra tip: Για την κρεβατοκάμαρα, επιλέξτε ένα μικροέπιπλο-κονσόλα που να έχει συρτάρια ώστε να μπορείτε να αποθηκεύετε ρούχα και λευκά είδη.

Αντί να επιλέξετε ένα βαρύ έπιπλο το οποίο θα βαρύνει και θα περιορίσει το χώρο σας, σας προτείνουμε να επιλέξετε μια κονσόλα κατασκευασμένη από γυαλί ή από Plexiglas. Με αυτόν τον τρόπο ο χώρος σας θα φαίνεται πιο μεγάλος και φωτεινός.

 

Σχετικά Άρθρα

  • Τι χρώμα να επιλέξω για τοίχο πίσω από νεοκλασική κονσόλα; Τι χρώμα να επιλέξω για τοίχο πίσω από νεοκλασική κονσόλα;

    Ερώτηση αναγνώστριας

    “Έχω ενθουσιαστεί με το site σας και κάθε φορά διαβάζω όλα τα άρθρα!

    Θα ήθελα και εγώ την συμβουλή σας! Έχω αγοράσει ένα επιπλάκι για το σπίτι όπου θα το έχω πιο πολύ ως "βοηθητικό" να ακουμπώ τα κλειδιά κτλ. Είναι ζωγραφισμένο στο χέρι και το σχέδιο του είναι σαν παλιό! Τι χρώμα θα πήγαινε πίσω από τον τοίχο και με τι απόχρωση τραπεζαρίας? (διότι μπαίνοντας αριστερά θα είναι το επιπλάκι και φάτσα η τραπεζαρία). Τραπεζαρία σκέπτομαι σε νεοκλασικό στυλ με βαριές καρέκλες. ΥΓ. Ο καναπές μου είναι άσπρος δερμάτινος! Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας”.

    Η άποψη μας

    Μελετώντας τις φωτό που μας στείλατε χωρίς όμως να έχουμε κάποια εικόνα για το χώρο σας πχ το μέγεθος του, το χρώμα των υπόλοιπων τοίχων, τη φωτεινότητα του περιοριζόμαστε να προτείνουμε με κριτήριο τη φωτό της κονσόλας εισόδου και του ενδεικτικού τραπεζιού τραπεζαρίας.

    Αρχικά για την τραπεζαρία προτείνουμε ξύλο καρυδιάς, που αναδεικνύει το νεοκλασικό στυλ και τα απαραίτητα σκαλίσματα του τραπεζιού. Άλλωστε συνδυάζεται και με το καπάκι από την κονσόλα της εισόδου.

    Σχετικά με τον τοίχο που φοντάρει την κονσόλα σας προτείνουμε μια θαμπή απόχρωση του πορφυρού, που είναι χρώμα που αναδεικνύει το νεοκλασικό στυλ διακόσμησης.

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved