Οι καλύτερες συμβουλές για μία mini ανακαίνιση του χώρου σας

ΙΔΕΕΣ & ΛΥΣΕΙΣ

house remodeling, ανακαίνιση σπιτιού, ανακαίνιση κουζίνας

Εάν νιώθετε την ανάγκη για μία αλλαγή στον χώρο σας και θέλετε να αποδώσετε ξεχωριστό στυλ σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού σας, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα, η λύση είναι….Marcon!

Μία mini ανακαίνιση του σπιτιού σας μπορεί να σας αλλάξει όχι μόνο την ψυχολογία αλλά και την ατμόσφαιρα στον χώρο σας.

Πριν λοιπόν σηκώσετε το σκουστικό σας για να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς, δείτε μερικές συμβουλές που θα σας φανούν χρήσιμες σχετικά με τις ανακαινίσεις

Ξεκινώντας από την κουζίνα

smart bookcase

Στυλ που αντέχουν στον χρόνο, όπως το industrial, έχουν κάνει όχι μόνο ένα δυναμικό comeback αλλά τα βλέπουμε όλο και συχνότερα στην οικία αλλά και στους επαγγελματικούς χώρους. Οι σωληνώσεις αποπνέουν δυναμικότητα στον χώρο σας και τον διαμορφώνουν έτσι ώστε να φαίνεται πιο «χειροποίητος».

Ανακαινίσεις στις….πολυθρόνες

Οι πολυθρόνες και οι καρέκλες αλλάζουν συχνά μόδα με τα χρόνια, για αυτό δεν χρειάζεται να πετάξετε την παλιά αλλά ανθεκτική σας πολυθρόνα. Η νέα μόδα είναι το DIY και μπορείτε με την αλλαγή ενός υφάσματος ή προσθέτοντας τρουκς και σχέδια που αγαπάτε, να αλλάξετε ριζικά το στυλ των χρηστικών αυτών μικρο-επίπλων σας.

Χρώματα και gallery

Η αλλαγή του χρώματος στον χώρο σας, μπορεί να τον αναδιαμορφώσει και να τον κάνει να φαίνεται πιο φωτεινός και ιδιαίτερος. Παράλληλα με διακοσμητικές πινελιές, όπως ένας πίνακας – trend που έχει επιστρέψει πολύ στην σύγχρονη μόδα του design- μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι σαν κολάζ στον χώρο σας.

Επενδύστε στις λεπτομέρειες

Μερικοί χώροι μέσα στο σπίτι είναι τόσο άδειοι ή τόσο βαριά διακοσμημένοι που δεν προσδίδουν στον χώρο χαρακτήρα και ιδιαιτερότητα. Ένας από αυτούς τους χώρους είναι ο διάδρομος. Ο σύνδεσμος δηλαδή ολόκληρου του σπιτιού σας. Επιλέξτε λοιπόν να αποδώσετε στυλ και έμφαση σε αυτόν τον ιδιαίτερο χώρο.

Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία Marcon για τις πολύτιμες συμβουλές της. Ανακαινίστε το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο με πρωτοτυπία και οικονομικές λύσεις!Δείτε μερικά έργα της.

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Διαφήμιση

Άλλα σχετικά άρθρα

2016-04-15-22-28-33Αναδείξτε τις πόρτες με εργονομικά και κομψά πόμολα και λαβές
2016-09-08-21-46-41Ας διαλέξουμε κάγκελα μπαλκονιού
2016-07-28-05-12-48Οργάνωση αποθηκευτικών χώρων στο σπίτι
2016-07-08-19-53-14Εναλλακτικοί τρόποι δροσισμού του σπιτιού
Διαφήμιση
Featured Links:
Διαφήμιση

Banner συνεργατών

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χειροτεχνίες για παιδιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Google+