Χρήσιμες συμβουλές επιλογής και συντήρησης για τέντες και πέργκολες

pergola, λευκή πέργκολα, πέργκολα σε νησιώτικο σπίτι

Η ομορφιά ενός κήπου ή ενός μπαλκονιού, δεν σχετίζεται απαραίτητα με την αρχιτεκτονική και την διακόσμηση αλλά και με την επιλογή του συστήματος σκίασης, το οποίο καθορίζει την πρακτικότητα και την αισθητική υπεροχή σε ένα σπίτι, επαγγελματικό χώρο, εξοχική κατοικία.

Το πρώτο στάδιο της επιλογής – βρείτε τον τύπο σας

Από την στιγμή που έχετε επιλέξει να τοποθετήσετε στον προσωπικό σας χώρο τέντες είναι πολύ βασικό να επιλέξετε σωστά τον τύπο της σκίασής σας. Στο εμπόριο κυκλοφορούν διάφοροι τύποι, οι οποίοι μπορούν να φανούν χρήσιμοι και ταιριαστοί με τον δικό σας εξωτερικό χώρο. Ένας από τους πιο συνηθισμένους τύπους είναι αυτός με τις αντηρίδες, ο οποίος δουλεύει, είτε μηχανοκίνητα είτε όχι και τοποθετείται σε τοίχους και οροφές, σκιάζοντας συνήθως πλευρικά.

capotina, σκίαστρο, καποτίνα τέντα

Ο τύπος καποτίνα για παράδειγμα είναι κατάλληλος για την κάλυψη των παραθύρων ή εισόδων ακόμα και για μία ιδανική πλευρική κάλυψη του χώρου σας.

Υπάρχουν και οι τέντες τύπου πέργκολας, οι οποίες μπορούν να ενισχύσουν σε μεγάλο βαθμό την απόδοση μιας υψηλής αισθητικής και εξασφάλισης λειτουργικότητας και μακροχρόνιας χρήσης. Ρίξτε μια ματιά εδώ

Η σημαντική συντήρηση

Η συντήρηση του συστήματος της πέργκολας δεν απαιτεί πολλές διαδικασίες, μόνο τον καθαρισμό της.

Η τέντα από την άλλη, λόγω του τεντόπανου, απαιτεί πιο σύνθετες εργασίες συντήρησης.

Για παράδειγμα, όταν το ύφασμα είναι βρώμικο καθαρίζεται μόνο όταν είναι στεγνό. Λίγο χλιαρό νερό με μία βούρτσα είναι το καλύτερο βοήθημα για τον καθαρισμό του τεντόπανου.

Αν βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιο πρόβλημα, το οποίο δεν γνωρίζετε πώς να αντιμετωπίσετε ή θέλετε να επιλέξετε ένα καινούργιο σύστημα σκίασης για τον χώρο σας, ελάτε σε επαφή με τους ειδικούς.

 

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved