Ποιο τραπεζομάντηλο να επιλέξετε για τα ιδιαίτερα γεύματά σας

tablecloth, καθημερινό τραπεζομάντηλο, τραπεζομάντηλο κουζίνας

Εσείς κάθε πότε καλείτε κόσμο σπίτι για να δοκιμάσει την σπεσιαλιτέ σας; Όποια και αν είναι η περίστασή, όσο επίσημη ή όχι είναι, πρέπει να είναι όλα στην εντέλεια και το στοιχείο που θα προσφέρει πολυτελείς λεπτομέρειες είναι το τραπεζομάντηλο!

Να οι τάσεις που θα ταιριάξουν με τον ιδιαίτερο χώρο σας:

1. Vintage

vintage tablecloth, τραπεζομάντηλο βίνταζ, ρετρό τραπεζομάντηλο

Επιστροφή στην πιο εκλεπτυσμένη εποχή, η οποία μπορεί να χαρίσει στο τραπέζι σας φινέτσα και κορυφαία αισθητική. Στολίστε το με λουλούδια, για να ολοκληρωθεί όλη η διαδικασία και να είναι έτοιμο να δεχθεί τα ξεχωριστά σερβίτσια σας.

2. Λινές λεπτομέρειες

linen tablecloth, λινό τραπεζομάντηλο, τραπεζομάντηλο κουζίνας

Το λινό στοιχείο και μάλιστα από μία λωρίδα στο μέσο του τραπεζιού είναι μία από τις πιο σύγχρονες τάσεις, ειδικά αν το τραπέζι σας είναι ξύλινο και πρόκειται για την εξοχική σας κατοικία. Το λινό τραπεζομάντηλο είναι ένα ύφασμα το οποίο έχει εξαιρετική αντοχή σε όλες τις συνθήκες και μπορεί να μείνει στο ντουλάπι σας, για πολλά χρόνια, βγάζοντάς το ξανά και ξανά σε όλες τις επίσημες περιστάσεις. Αν όλα αυτά σας ακούγονται δελεαστικά, ρίξτε μια ματιά στα πρωτότυπα σχέδια του Casa New!

3. Τραπεζομάντηλο για γεύματα στην κουζίνα

polka dot tablecloth, πουά τραπεζομάντηλο, τραπεζομάντηλο κουζίνας

Σε μερικές περιπτώσεις ο χώρος της κουζίνας γίνεται πολλές φορές και το επίσημο τραπέζι για τα γεύματά σας. Ένα πουά τραπεζομάντηλο είναι η καλύτερή σας επιλογή. Μάλιστα προτείνεται να τοποθετήσετε ένα διάφανο υλικό, το οποίο θα προστατεύει το ύφασμα από τους επίμονους λεκέδες.

Και επειδή οι λεκέδες πάντα παραμονεύουν το Casa New σας προτείνει ένα ιδανικό συνδυασμό-μείγμα, ο οποίος θα σας απαλλάξει από τον δύσκολο λεκέ του κόκκινου κρασιού!

Τι θα χρειαστείτε;

  • Αλάτι
  • Σόδα (μαγειρική)
  • Ανθρακούχο νερό
  • Πούδρα ταλκ
  • Λευκό κρασί

Αναμειγνύετε τα υλικά, ταμπονάρετε την περιοχή και απλώνετε το τραπεζομάντηλο πάνω από ένα μπολ με βραστό νερό για να διαλύσει τον λεκέ. Στην συνέχεια πλένετε στο πλυντήριο.

Ευχαριστούμε πολύ το online κατάστημα με είδη σπιτιού Casa New για τις πολύτιμες συμβουλές του!

 

 

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved