Διακόσμηση με αυτοκόλλητα

blackboard sticker, chalkboard decal

www.sammydress.com/

Πρωτότυπες και οικονομικές ιδέες για να προσθέσετε ενδιαφέρουσα όψη σε κάθε δωμάτιο. Μπορούν να αντικαταστήσουν τους πίνακες ή τις αφίσες στους τοίχους σε διάφορες θέσεις, όπως πχ. πάνω από το προσκέφαλο, αλλά και σε μπαλκονόπορτες, παράθυρα, ακόμη και σε έπιπλα.

Αυτοκόλλητα τοίχου με μοντέρνο ύφος από υψηλής ποιότητας PVC, φιλικό προς τον άνθρωπο. Τοποθετούνται εύκολα σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια, τοίχους, πόρτες, καθρέπτες, έπιπλα, κλπ.

Ξεκολλούν εύκολα και επαναχρησιμοποιούνται. Αποτελούν εύκολο και οικονομικό τρόπο διακόσμησης με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

αυτοκόλλητα τοίχου, διακόσμηση με αυτοκόλλητα

www.sammydress.com/product666639.html

Μια ωραία ιδέα για τον τοίχο πίσω από το προσκέφαλο είναι το αυτοκόλλητο με το σύνθημα που με πολλή αγάπη εύχεται μια γλυκιά καληνύχτα!

αυτοκόλλητο τοίχου με λέξεις, αυτοκόλλητο τοίχου για κρεβατοκάμαρα

www.sammydress.com/product180621.html


Αυτοκόλλητο τοίχου διαφορετικό από τα συνηθισμένα! Είναι σαν τον κλασσικό μαυροπίνακα. Μπορείτε να γράψετε με κιμωλία και να σβήσετε με σπόγγο, και ξαναγράψετε. Η τοποθέτηση του γίνεται σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια εύκολα χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες δεξιότητες και μέσα σε λίγα λεπτά θα δείτε το χώρο σας να μεταμορφώνεται. Από υψηλής ποιότητας PVC, αν βαρεθείτε να το βλέπετε στη συγκεκριμένη θέση μπορεί εύκολα να αποσπαστεί από τον τοίχο, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα κόλλας και να τοποθετηθεί σε νέα θέση. Καθαρίζεται και σκουπίζεται εύκολα.

αυτοκόλλητο τοίχου μαυροπίνακας, διακόσμηση με αυτκοκόλλητα τοίχου

www.sammydress.com/product180640.html

 

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved