Σχεδίασε το μόνος σου: Autodesk Homestyler

ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

Autodesk homestylerΈνα δωρεάν σχεδιαστικό πρόγραμμα για οικιακούς χρήστες

γράφει Ναταλία Αλεξίου (naidesign)

Αρχιτέκτων εσωτερικών χώρων-διακοσμήτρια

 

 

Το Autodesk Homestyler είναι μια εύχρηστη εφαρμογή που σκοπό έχει να διευκολύνει τους ιδιώτες να ανακαινίσουν ή να διακοσμήσουν δωμάτια χρησιμοποιώντας οικοδομικά στοιχεία (τοίχους, πλάκες, ανοίγματα κτλ.), συσκευές, έπιπλα και άλλα είδη. Πρόκειται για μια διαδικτυακή υπηρεσία που διατίθεται δωρεάν και χωρίς να προϋποθέτει την εγκατάσταση ειδικού λογισμικού στον υπολογιστή του χρήστη.

Το πρόγραμμα είναι απλό στη χρήση και δεν απαιτεί οποιαδήποτε εκπαίδευση ή ειδικές γνώσεις. Ο χρήστης απλώς επιλέγει με το ποντίκι τα στοιχεία που επιθυμεί και τα τοποθετεί στον χώρο ενώ μπορεί να πειραματιστεί με μια σχετικά μικρή γκάμα από χρώματα και φινιρίσματα καθώς και να δει τον χώρο τρισδιάστατα με ένα κλικ. Τέλος, ο χρήστης μπορεί να μοιραστεί το σχέδιό του με τον αρχιτέκτονα ή τον διακοσμητή του ώστε να μεταδώσει με μεγαλύτερη ευκρίνεια τις παρεμβάσεις που επιθυμεί.

Φυσικά το Homestyler δεν μπορεί να συναγωνιστεί τα επαγγελματικά προγράμματα δισδιάστατης ή τρισδιάστατης σχεδίασης ενώ μειονέκτημα για τον Έλληνα χρήστη αποτελεί το γεγονός ότι διατίθεται μόνο στην αγγλική γλώσσα και πολλά από τα προϊόντα που περιλαμβάνει αφορούν την αγορά των ΗΠΑ. Παρόλαυτα μπορεί να φανεί αρκετά χρήσιμο σε κάποιον που σκέφτεται να αλλάξει τον χώρο του.

Ιστότοπος: www.homestyler.com

Πηγή φωτογραφίας: www.autodesk.com

Εισαγωγή στο πρόγραμμα: http://www.youtube.com/watch?v=yleoF1GvqNk&feature=channel

free cad

 

 


Περισσότερες χειροτεχνίες για παιδιά

Banne craftsboom01

 

 

Σχόλια  

 
 
 
0 # Ορσα 12-01-2017 18:08
Γεια σας
Θα μπορούσα να σας στείλω μια φωτο απο τη σκάλα συ σπιτιού μου κ να μου πείτε κάποιες προτάσεις σχετικά με το τι κάγκελα να βάλω; πχ τζαμί η ξύλο;
Ευχαριστώ πολύ
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Διαφήμιση

Άλλα σχετικά άρθρα

sweet-home-3d-Το Sweet Home 3D είναι μια δωρεάν εφαρμογή, που σας επιτρέπει να τοποθετείτε έπιπλα και αντικείμενα σε μία κάτοψη, έτσι ώστε να διαπιστώσετε αν χωρούν πριν τα αγοράσετε αλλά και να πειραματιστείτε με διάφορες εναλλακτικές διατάξεις των επίπλων. Μπορείτε επίσης να πειραματιστείτε με τα χρώματα και...
Διαφήμιση
Featured Links:
Διαφήμιση

Banner συνεργατών

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χειροτεχνίες για παιδιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Google+