Μετατρέψτε τα γυάλινα μπουκάλια σε βάζα

ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

Τα γυάλινα μπουκάλια του κρασιού, της ρετσίνας ή και της μπύρας, μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν με πολλούς και ευφάνταστους τρόπους. Μπορούν για παράδειγμα να βαφούν με σπρέι ή να διακοσμηθούν με πέτρες, κοχύλια, κλωστές κλπ. Ωστόσο, ο σχεδιασμός μερικών μπουκαλιών είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον και πρωτότυπος. Τα μπουκάλια αυτά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως διακοσμητικά στοιχεία όπως ακριβώς είναι, χωρίς δηλαδή επιπλέον διακόσμηση.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να αφαιρέσετε την ετικέτα από το μπουκάλι. Βυθίστε το μπουκάλι σε χλιαρό νερό και μετά από μερικά λεπτά η ετικέτα αφαιρείται πολύ εύκολα. Τρίψτε το μπουκάλι απαλά για να φύγουν τα υπολείμματα της κόλλας. 

  • Πειραματιστείτε με τη διάταξη των μπουκαλιών: Σε αυτό το παράδειγμα, τέσσερα μπουκάλια από τη ρετσίνα "Κεχριμπάρι" τοποθετήθηκαν στη σειρά πάνω σε μια χαμηλή βιβλιοθήκη. Η διάταξη έχει ρυθμό, συμμετρία και ταιριάζει σε νεανικούς και λιτούς χώρους. Σε κάθε μπουκάλι, τοποθετήθηκε μια δέσμη από διαφορετικά λουλούδια. 

 

επανάχρηση μπουκαλιών, επανάχρηση γυάλινων μπουκαλιών, ανακύκλωσή γυάλινων μπουκαλιών, διακόσμηση με μπουκάλια, διακόσμηση με γυάλινα μπουκάλια, ιδέες για βάζα, βάζα φτιάξτο μόνος σου,

  •  Χρησιμοποιήστε παλιά μπουκάλια από χειροποίητο γυαλί:  Σε αυτό το παράδειγμα, δύο αυθεντικές "νταμιτζάνες" από φυσητό γυαλί χρησιμοποιήθηκαν ως ανθοδοχεία. 
ιδεές διακόσμησης με μπουκάλια, κατασκευές με γυάλινα μπουκάλια, κατασκευές με μπουκάλια, διακόσμηση με μπουκάλια, βάζα, ιδέες για βάζα, φυσητό γυαλί, χειροποίητο γυαλί, χειροποίητο μπουκάλι
 
  • Τοποθετήστε μπουκάλια από διάφανο γυαλί στη σειρά: Για να γίνει η σύνθεση πιο ενδιαφέρουσα μπορείτε να τοποθετήσετε μέσα στα μπουκάλια άμμο, κοχύλια, μικρές πέτρες, σκουριασμένα μικροαντικείμενα, ξυλάκια από τη θάλασσα κα.  
διακόσμηση με μπουκάλια, boho στυλ διακόσμησης, ξύλινο τραπέζι
  • Ομαδοποιείστε τα μπουκάλια: Σε αυτό το παράδειγμα, πολλά και διαφορετικά μπουκάλια τοποθετήθηκαν μπροστά σε ένα ολόφωτο παράθυρο.  
ιδέες διακόσμησης με μπουκάλια, διακόσμηση με μπουκάλια, κατασκευές με μπουκάλια, διακόσμηση με γυάλινα μπουκάλια, διακόσμηση παραθύρου,
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Διαφήμιση

Άλλα σχετικά άρθρα

2011-07-18-15-20-29Βάζο από μπουκάλι ρετσίνας
Διαφήμιση
Featured Links:
Διαφήμιση

Banner συνεργατών

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χειροτεχνίες για παιδιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Google+