Καλλυντικά Korres: Το πιο λαμπερό μακιγιάζ του καλοκαιριού

μακιγιάζ καλοκαιριού

Το καλοκαίρι μαζί με τα outfits αλλάζει άρδην και το μακιγιάζ! Κραγιόν που λιώνουν, κρέμες που προκαλούν δυσφορία και γενικότερα ένα βαρυφορτωμένο μακιγιάζ δεν χωράει στις θερμές μέρες.

Το ηλεκτρονικό φαρμακείο Pharm16 σας δείχνει τον δρόμο για ένα μακιγιάζ που κάτω από τον ήλιο δεν θα χαλάει, δεν θα προκαλεί δυσφορία και δεν επιβαρύνει την αφυδατωμένη από τον ήλιο επιδερμίδα.

κραγιόν καλοκαιριού

Ποτέ δεν ξεχνάμε!

Ενυδατική-αντιηλιακή κρέμα! Πρέπει να είναι μη λιπαρή, ευχάριστη και πάνω απ’ όλα δροσερή. Επιλέξτε την κρέμα korres με καρπούζι και χρώμα, η οποία διατηρεί ισχυρό φιλμ προστασίας και γίνεται η καλύτερη βάση για το μακιγιάζ.

Τονίστε τα μάτια σας!

Ούτε μολύβι, ούτε σκιά! Μία μάσκαρα, μπορεί να τονίσει άψογα τα μάτια σας και τις βλεφαρίδες σας. Η KORRES-BLACK VOLKANIC MINERALS MASCARA είναι ένα από τα κορυφαία προϊόντα που μπορούν να δώσουν σχήμα στις βλεφαρίδες, χωρίς να τις κολλάνε και χωρίς να χρειάζεται να βάλετε τίποτα άλλο στα μάτια σας. Η μάσκαρα περιέχει ηφαιστειογενή μεταλλικά ιχνοστοιχεία για ολοκληρωμένη περιποίηση και σταθερότητα. Προμηθευτείτε την από μία βολική συσκευασία, σε σετ με το eyeliner της σειράς, εδώ

Κερασένια χείλη, το must του καλοκαιριού

κραγιόν καλοκαιριού

Τα προϊόντα korres έχουν φροντίσει και για αυτό! KORRES Lip gloss με εκτυφλωτικό κερασί χρώμα που ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες και χρώματα μαλλιών. Περιέχει βιταμίνες A και C και αφήνει τα χείλη σας βελούδινα και ζουμερά.

κραγιόν καλοκαιριού

Απόλυτη θηλυκότητα με ρουζ!

Διαλέξτε την απόχρωση που θέλετε μέσα από την παλέτα των ρουζ korres σε μωβ-καφέ, ροδακινί, κ.α. Μία στρώση αρκεί για να χρωματίσετε τα ζυγωματικά σας και να εντάξετε την λεπτομέρεια στην εμφάνισή σας.

Χρήσιμα tips:

  1. Ως προς τα αδιάβροχα προϊόντα: Μην επιλέγετε την ένδειξη «water resistant» αλλά «water proof». Τα πρώτα θα σας προδώσουν αν πέσει πολύ νερό πάνω σας.
  2. Ως προς την εφαρμογή: Το καλοκαίρι τα προϊόντα μακιγιάζ σε τζελ ή τα κρεμώδη, μονοπωλούν το ενδιαφέρον και απλώνονται μόνο με τα δάχτυλα!

Το άρθρο ήταν μία προσφορά του online φαρμακείου, Pharm16

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved