3+1 Τρόποι να φορέσεις τα σανδάλια σου φέτος το καλοκαίρι!

Σανδάλια, γίνεται λόγος για ένα από τα αγαπημένα υποδήματα των γυναικών. Χαρίζει άνεση στο περπάτημα, απαράμιλλο style και κομψότητα τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Η καθημερινότητα απαιτεί από τις γυναίκες να είναι σε εγρήγορση και να διεκπεραιώνουν πολλές εργασίες οπότε η άνεση είναι αυτό που επιζητούν κυρίως.

Το μόνο σίγουρο για το οποίο δεν πρέπει να ανησυχείτε είναι το πώς θα φορέσετε τα αγαπημένα σας σανδάλια καθώς το χαρακτηριστικό τους είναι ότι ταιριάζουν με τα πάντα! Μπορεί οι πλατφόρμες και τα ψηλοτάκουνα πέδιλα να είναι το σήμα κατατεθέν της θηλυκότητας, όμως τα σανδάλια έχουν το πλεονέκτημα ότι μπορούν να φορεθούν σε όλες τις εμφανίσεις σας και για όλες τις ώρες.

1. Στο γραφείο.

Ταιριάζουν απόλυτα με ένα ψηλόμεσο λινό παντελόνι φαρδύ σε παστελ αποχρώσεις, συνδυασμένο με ένα λευκό τοπ, ένα statement κολιέ και μια chic τσάντα! Εναλλακτικά μια μαύρη φούστα και μια λευκή πουκαμίσα, αποτελούν έναν ακόμη εντυπωσιακό συνδυασμό.

sandals, σανδάλια γυναικεία, καλοκαιρινά σανδάλια

2. Απολαμβάνοντας το αγαπημένο σου cocktail!

Συνδυάζοντας τα σανδάλια σου με ένα cocktail φόρεμα, μπορείς να έχεις ένα τέλειο outfit το οποίο μπορείς να φορέσεις από το πρωί ακόμη και σε πρωινές βαφτίσεις, μέχρι και το βράδυ όταν θα βγεις για ποτό με τους φίλους σου, για να χαλαρώσεις από την κούραση στο γραφείο.

sandals charlize theron, σανδάλια γυναικεία

3. Στην παραλία.

Ήλιος, θάλασσα, μαύρισμα, σανδάλια είναι απόλυτα καλοκαιρινές λέξεις. Αν θες ακόμη και στην παραλία να έχεις ένα κομψό και περιποιημένο style τότε επένδυσε σε ένα ζευγάρι σανδάλια. Συνδυάζονται ιδανικά όταν φοριούνται με πολλά prints και με κοντά τζιν σορτσάκια και κάνουν αντίθεση με το σταρένιο χρώμα που έχει πάρει η επιδερμίδα σας από τον ήλιο, όταν είναι σε έντονα χρώματα. Get the look!

sandals01, σανδάλια για παραλία

Extra tip: Αρχαιοελληνικά σανδάλια!

greek sandals, αρχαιοελληνικά σανδάλια

Είναι η επιτομή του καλοκαιρινού style και μπορείτε εύκολα να τα βρείτε παντού, σε υπαίθριες αγορές και σε καταστήματα με χειροποίητα κοσμήματα και αξεσουάρ μέχρι και τους μεγαλύτερους οίκους μόδας. Σε κάθε περίπτωση η επιλογή είναι δική σας!

Πρόκειται για το υπόδημα που σίγουρα θα αναβαθμίσει το ντύσιμό σας, ακόμα και αν από πάνω φοράτε total black σε κάθε περίπτωση θα τραβήξουν την προσοχή. Επενδύστε σε ένα ζευγάρι αρχαιοελληνικά σανδάλια και σίγουρα θα βγείτε ασπροπρόσωπες!

Ευχαριστούμε πολύ το ηλεκτρονικό κατάστημα Helloheaven για τις χρήσιμες συμβουλές του.

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved